ŠEŠELJA POGODILA SMRT MILUTINA MRKONJIĆA: Proganjao sam Mrku da mi kupi još 14 "lakost" majica!
Vojislav Šešelj i Milutin Mrkonjić - Alo - Vladimir Marković-

Lider radikala se danima nadao da će čuveni Mrka dobiti najtežu životnu bitku, a za Alo! je otkrio da je počasni predsednik SPS-a bio uz njega i njegove najmilije dok je bio, kako kaže, na službenom putu. 

- Nikad neću zaboraviti da je pomagao mojoj porodici dok sam ja bio u Hagu. Imali smo različite ideologije, ali smo se uvek dobro slagali.  Pamtiću ga kao časnog čoveka koji nikom nije mislio zlo. Voleo je život i ljude, Slobodanu Miloševiću je ostao veran do kraja života - istakao je Šešelj, i dodaje da ga je Mrka po dolasku sa, kako on kaže, službenog puta zezao da je počeo da ga kopira noseći „lakost“ majice kratkih rukava koje su do tog moment bile Mrkonjićev zaštitni znak.

ŠEŠELJA POGODILA SMRT MILUTINA MRKONJIĆA: Proganjao sam Mrku da mi kupi još 14

Vojislav Šešelj i Milutin Mrkonjić - Alo - Vladimir Marković-

 

- Imao sam nekoliko koje mi je Jadranka kupila na buvljaku, a on mi je obećao da će mi kupiti 20 tih majica, original. Doneo mi je jednom prilikom u stranku šest, a ja sam ga posle toga proganjao po Skupštini i tražio da mi dostavi još 14 obećanih komada. Naravno, sve je to bila šala, ali nastaviću da nosim majice koje mi je kupio - rekao nam je vođa SRS-a.

Šešelj je naveo i da je Mrkonjićeva smrt veliki gubitak ne samo za njegove prijatelje i porodicu, već i za SPS.

ŠEŠELJA POGODILA SMRT MILUTINA MRKONJIĆA: Proganjao sam Mrku da mi kupi još 14

Vojislav Šešelj i Milutin Mrkonjić - Alo - Vladimir Marković-

 

- On je bio taj koji je mirio zavađene frakcije i klanove unutar stranke, smirivao tenzije. Bio je autoritet jer su svi znali koliko je pošten. U to sam se lično uverio kada smo sarađivali dok sam ja bio potpredsednik Vlade, obnavljali smo zajedno mostove, radovi su napredovali, završavao je posao čak i kada mi nismo u to teško vreme bombardovanja uspevali da obezbedimo novac. Mrkonjiću je Srbija bila na prvom mestu - zaključio je Šešelj.

Neznalica ga je napadala

- Mrkonjić je apsolutno sa svima mogao da razgovara, da se našali, ali i prepire po potrebi. Nije se previše svađao, možda jeste sa Zoranom Mihajlović, ali ona je đubre i neznalica za njega, a usuđivala se da ga napada - naveo je Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading