GOSPODIN ČOVEK! Vučić o uvredama na račun Marinike Tepić: APSOLUTNO OSUĐUJEM svakoga ko je vređa na nacionalnoj osnovi! Ja Rumune obožavam
Tanjug/Zoran Žestić

 

- Apsolutno osuđujem svakoga ko je vređa na nacionalnoj osnovi! Ona je lažov, ali ja Rumune obožavam i ne dam nikome da nekoga napada zato što je Rumun, zato što je Srbin ili Bošnjak. Ne postoji stvar koju nije uradila protiv Srbije, ali ja Rumune obožavam i uvek ću da izrazim svoje neslaganje sa tim. Uvek i na svakom mestu - rekao je Vučić i podsetio novinare N1 na uvrede koje su upućivane na njegov račun.

Vučić kaže da poziva "rumunsku braću da 3. aprila glasaju za budućnost Srbije kako bi svaki napad na njih predsednik Srbije osudio".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Ivana

30.11.2021 11:22

Srbi su dobri domaćini i ljudi velikog srca. Nikoga mi ne osuđujemo na nacionalnoj osnovi, niti bilo ko mrzi Rumune. To nikako ne podržavam , naprotiv, to je za osudu. Međutim, tog sam stava da treba uvažavati nacionalne manjine, ali Srbi treba kreiraju politiku naše zemlje.

Ljiljana

30.11.2021 11:59

Lepo od predsednika što je istakao da se ne sme vređati niko, pa ni ona, koja koristi svaku priliku da njega omalovaži, popljuje. To samo govori kolika je on veličina.

Vesna

30.11.2021 15:42

Mi smo rumuni i obozavamo naseg predsednika

Nevena

30.11.2021 17:05

Niko nema pravo da nekog vređa na nacionalnoj osnovi!

damir

30.11.2021 20:43

Predsednik Vučić nikada neće podržavati govor mržnje i vredjanje bilo koga na nacionalnoj i verskoj osnovi.