Đilasovski mediji vrše pritisak na pravosuđe zbog Čumetovog i Keljmendijevog batinaša!
Alo

Prljava igra đilasovskih medija je proveljena! 

Portal Nova S objavio je vest pod naslovom Zaštitnica bagerista i kapuljaša s čekićima: Ko je režimska šabačka tužiteljka! čime pokušavaju da prikriju činjenicu da je batinaš Dragan Milovanović Crni zaposlen u firmi Ljubiše Buhe Čumeta i Nasera Keljmendija.

Dragan Milovanović Crni, koji je krvniči pretukao Duška Prokića i koji je samo mirno radio svoj posao, pušten je juče da se brani sa slobode posle manje od 48 sati pritvora! Tužilaštvo čak nije ni tražilo pritvor za njega, a đilasovski mediji za to pokušavaju da, gle čuda, optuže vlast. 

Ovo je samo jadan pokušaj da zamažu oči građanima Srbije i sakriju činjenicu da je batinaš koji je tukao narodu u ime Marinike Tepić i Dragana Đilasa, zaposlen u firmi čiji su vlasnici mafijaški svedok saradnik Ljubiša Buha Čume i zloglasni albanski narko-diler Naser Keljmendi!?

Neće biti da je sve to slučajno! 

Đilasovski mediji vrše pritisak na pravosuđe zbog Čumetovog i Keljmendijevog batinaša!

Printscreen

 

 

Za Mariniku Tepić i ostale đilasovce, Dragan Milovanović Crni je heroj! Čovek koji je brutalno unakazio Duška Prokića, naneli mu teške telesne povrede i zatvorili mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji. Za đilasovce je takav čovek HEROJ! 

Koliko se ponose onim što je uradio, dokazuje i slika koju je Marinika Tepić postavila na svoj Tviter profil, nazivajući Dragana Milovanovića herojem! 

Đilasovski mediji vrše pritisak na pravosuđe zbog Čumetovog i Keljmendijevog batinaša!

Printscreen

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Snezana

30.11.2021 10:54

Sto Đilas ne kaze kome je on naredjivao da tuče ljude umesto njega!

Lazar Z.

30.11.2021 10:55

Batinaš ne bi smeo biti na slobodi. Opasan je po okolinu. Ima podršku od strane Đilasa, Marinike i ostalih. Tome se mora stati na put.

Pera

30.11.2021 11:06

Marinika je u drustvu kriminalca, ali da ona i Djilas su nevinasca!

Jovica

02.12.2021 08:52

Crnog poslati da izdrzava robiju u Sibiru a takodjer i te guske sto izjavljUKju da je on heroj