NA HILJADE LJUDI SE OKUPILO U ŠAPCU Stop blokadi puteva i puštanju batinaša na slobodu (FOTO/VIDEO)
Alo

U centru Šapca počelo je okupljanje građana revoltiranih nezakonitim blokadama puteva širom Srbije, ali i odlukom Tužilaštva u tom gradu da ne zatraži pritvor za batinaša Dragana Milovanovića Crnog koji je u subotu tokom nezakonitog protesta lažnih ekologa divljački pretukao bageristu Duška Prokića, samo zato što se svojim bagerom kretao magistralnim putem u okolini Šapca.

Iako je protestni skup u Šapcu zakazan za 16 sati, na ulicama u centru grada već se okupilo nekoliko hiljada građana. 

Narod na protesnom skupu, u centru grada, traži pravdu za Duška Prokića, bageristu koji je pretučen u subotu u vreme blokade koje je organizovala opozicija, kada se svojom mašinom kretao magistralnim putem u okolini Šapca.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nevena

29.11.2021 16:23

Нико нема право да блокира путеве , зауставља саобраћај и на тај начин обуставља кретање људи , робе и путника , па ни присталице,, назови покрета!

Rads

29.11.2021 16:45

Bravo za Sabac, tako narod brani pravdu i potlacene i prebijene, tuzilastvo treba da radi svoj posao po zakonu a ne po naredbi tajkuna i kojekakvih .

Zoran

29.11.2021 17:33

Huligani postaju heroji - blokada auto puteva postaje normalna stvar- želja za vlast preko ulice a ne na izborima !!!??? I takvi hoće da vladaju ??? Užas !

Bojan

29.11.2021 19:13

Pretući čoveka koji je vozio polako i nikoga nije povredio je sramno. Pravda mora biti zadovoljena. Srbija ima zakon koji će se poštovati.