TADIĆ MI NUDIO BOGATSTVO DA GA PODRŽIM! NA STOLU BILO POLA MILIONA EVRA! Mirković posle 15 godina otkrio ŠOK DETALJE
Printscreen

 

Mirković navodi da na kraju njegova podrška ipak nije otišla Borisu Tadiću već njegovom glavnom rivalu na izborima Tomislavu Nikoliću, koji je bio kandidat Srpske radikalne stranke.

- Na jednoj konferenciji za medije, gde smo Marija Šerifović i ja morali da se odbranimo od napada (tadašnjeg direktora RTS-a) Aleksandra Tijanića, pozvao sam sve političke lidere. Niko nije smeo da pošalje predstavnika osim Aleksandra Vučića, koji mi je poslao dvojicu poslanika iz Srpske radikalne stranke, čiji je bio generalni sekretar. To nisam zaboravio - naveo je Mirković u "Sceniranju" i dodao da ga je čekala bogata ponuda kad je u decembru 2007. godine došlo vreme da se započne kampanja za predsedničke izbore.

Kako je naveo, od strane Tadićevih saradnika na stolu je stajala ponuda od pola miliona evra.

- Bogata ponuda je stajala na stolu od strane Tadićeve ekipe. Ponudio mi je pola miliona evra. Vučić mi ništa nije ponudio. Rekao sam da ću da mu dam odgovor do ponedeljka. U ponedeljak smo izašli na binu u Kragujevcu i krenula je kampanja Tomislava Nikolića. To je jedina kampanja na kojoj je učestvovala Marija Šerifović - rekao je Mirković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading