Vulin o jučerašnjoj blokadi mostova i puteva: Kvariti svakodnevni život svojim sugrađanima je iživljavanje!
MUP

 

„Kvariti svakodnevni život svojim sugrađanima, onemogućavati ih da se normalno kreću nije nešto što je politika, to je iživljavanje. To je pokušaj da se izazivaju sukobi i pokušaj da se prave neredi“, rekao je ministar Vulin novinarima nakon svečanog otvaranja graničnog prelaza i puštanja u rad i most „Bratoljub“, koji povezuje opštine Bratunac i Ljuboviju.

Prema njegovim rečima, glavni razlog jučerašnjeg okupljanja bio je da se zaustavi dolazak pristalica Srpske napredne stranke u Beograd.

„Naravno nije uspelo i nema razloga da uspe,  takve stvari ne treba da se dešavaju. Sad gledam u medijima, oni koji su juče čitav dan kršili zakon sada pričaju o kršenju zakona“, rekao je ministar Vulin. 

Precizirao je da nijedan skup nije bio odobren, da nijedan nadležni organ nije dao odgovarajuću dozvolu, postupajući apsolutno u skladu sa zakonom. 

Na nekoliko mesta, kako je ministar Vulin naveo, napadnuta je policija, a zakon se kršio svakog sekunda tokom jučerašnjeg dana, da bismo potom u pojedinim medijima slušali te iste ljude kako pričaju o nekakvom kršenju zakona. 

„Ja se nadam da će svi koji se bave politikom razumeti da između politike i kršenja zakona ne može biti znaka jednakosti“, poručio je ministar Vulin.

Komentari (0)

Loading