ĐILASOV FAŠIZAM NA DELU! Huligani krvnički pretukli bageristu u Šapcu
Alo.rs

 

Nekoliko stotina agresivnih samozvanih ekoloških aktivista i pristalica šefa opozicije, tajkuna Dragana Đilasa, sprovodili su juče u Beogradu i po drugim gradovima Srbije neviđeno nasilje i maltretiranje građana!

Ohrabreni podrškom koju su od ranog jutra dobijali od đilasovskih medija, oni su dali sebi za pravo da blokiraju u prestonici i auto-put Beograd - Niš kod petlje Gazela, najvažniju saobraćajnicu u ovom delu Evrope, zbog navodne brige za ekologiju. Za tako nešto svuda u svetu bili bi momentalno pohapšeni i osuđeni na višegodišnje kazne zatvora! Jer to nije lokalni put nego međunarodni auto-put koji spaja čitavu Evropu… Mali broj agresivnih demonstranata nije prezao ni od napada na policajce!

ĐILASOV FAŠIZAM NA DELU! Huligani krvnički pretukli bageristu u Šapcu

Printscreen

 

 

Među njima se posebno isticao aktivista Đilasove stranke Brajan Brković, poznat po uništavanju srpske trobojke u Novom Sadu.

Razulareni demonstranti nasilno su se ponašali i u Kragujevcu, a u Šapcu su krvnički napali bageristu. Dvojica Đilasovih huligana su se popela u kabinu do vozača bagera, koji se usudio da im se suprotstavi, braneći imovinu firme, a potom su ga nemilosrdno udarali nogama i rukama.

ĐILASOV FAŠIZAM NA DELU! Huligani krvnički pretukli bageristu u Šapcu

Alo

 

 

I ministar Aleksandar Vulin bio je juče na Gazeli gde je zajedno sa policijom pokušavao da održi red. Pre toga MUP je saopštio da je svaka blokada saobraćaja i održavanje neprijavljenih skupova kršenje zakona.

- Članom 6 Zakona o javnom okupljanju propisano je da okupljanje nije dozvoljeno na mestu na kojem zbog karakteristika samog mesta ili njegove posebne namene preti opasnost od ugrožavanja bezbednosti ljudi i imovine, javnog zdravlja, morala, prava drugih ili bezbednosti Republike Srbije - saopštio je MUP.

Inače, juče su od ranog jutra pristalice opozicije preko đilasovskih medija poručivale svojim članovima i simpatizerima, koji su manjina u političkom životu Srbije, da na svaki način spreče kretanje članova i simpatizera SNS koji su želeli da prisustvuju skupštini svoje stranke u Beogradu!

Naprednjaci su s druge strane dobili internu naredbu da ni na koji način ne uzvraćaju na fašističke provokacije, već da budu mirni iako je veoma teško posmatrati kako vam neko brani slobodu kretanja u slobodnoj Srbiji u 21. veku.

Uzori Legija i Zvezdan

Jedan od đilasovaca, učesnika blokade, veličao je ubice nekadašnjeg premijera Zorana Đinđić i pozivao na zlo u Srbiji.

On je na Tviteru objavio fotografiju s blokade koju su nekada organizovali Legija i Zvezdan Jovanović.

„Blokada je svet“, napisao je on.

BEZDUŠNO Blokirali i kola Hitne pomoći

Simpatizeri Đilasa koji su u Novom Sadu blokirali saobraćajnicu u jednom momentu nisu dozvolili kolima Hitne pomoći da prođu.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Borislav

28.11.2021 08:50

Svima je jasno ko ustvari rukovodi takozvanim ,,ekolozima,,

Nona

28.11.2021 09:12

Iscenirano sve od strane bagre Đilasa, baš tog dana kada je organizovan skup u Areni oni su izašli na ulice da bi pravili nered i tukli narod.

Zeljko

28.11.2021 16:55

Koliko je ova vlast puteva zgradila oni ne mogu da nađu toliko aktivista da blokiraju.