HARIS SILAJDŽIĆ HUŠKA NA RAT Zove NATO na Drinu, stigao brutalan odgovor - Može samo da kuka na CNN, ali Republika Srpska će nadživeti njega i njegove krvoločne ideje
Foto: Printscreen CNN

"Emocionalna sirotinja Silajdžić pokazuje koliko je nazadna bošnjačka politika koja po ko zna koji put poziva na okupaciju i intervencionizam. Takvi ljudi ne znaju šta je domovina i šta je nacionalnost, jer su i jednog i drugog spremni tako lako da se odreknu. Silajdžić može samo da kuka na CNN, ali Republika Srpska će nadživeti njega i njegove krvoločne ideje", rekao je Vidović i dodao:

"Posmatrajući Harisa Silajdžića kako bez imalo stida fabrikuje informacije na CNN-u, podsetilo me je na tragična dešavanja prošlosti, kad su identična dva aktera obmanjivali svetsku javnost. Takav podli pokušaj dešava se i danas, kad Silajdžić ponovo poziva strane trupe da intervenišu i i 'srede' krizu koju su njegovi sunarodnjaci izazvali". 

Vidović naglašava da "Silajdžiću nije palo na pamet da spomene kako se bošnjački političari mirno šetaju Banjalukom i Beogradom, a da se nije ni korak unapred desio kad je u pitanju kažnjavanje onih koji su u Srebrenici pokušali atentat na Aleksandra Vučića".

"Licimerju nema kraja, jer nisu ni Srbija, ni Rusija, pa ni Dodik krivi što u Federaciji nema ni 2% srpskog stanovništva, a opet gore navedeni faktori nekako maltretiraju region. 'Zaboravlja' Silajdžić da to maltretiranje od strane Srbije uključuje donaciju vakcina, finansiranje izgradnji fabrika, bolnica i auto puteva", rekao je Vidović reagujući na Silajdžićevu izjavu na CNN-u da "međunarodna zajednica mora da reaguje u BiH" i "predložio EUFOR-u ili NATO-u da u Brčko i uz reku Drinu pošalju vojsku".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading