FAŠISTIČKO UPUTSTVO ZA BLOKADU Velika mrziteljka Srbije otišla korak dalje, sprečava slobodu građana
Medija centar

 

Profesorka Biljana Stojković iz Skupštine Slobodne Srbije, glavna saradnica za blokadu i fašizam Dragana Đilasa lidera Stranke slobode i pravde i potpredsednice SSP Marinike Tepić objavila je uputstvo za fašističku blokadu saobraćajnica, u pokušaju da spreči slobodne građane da izraze svoje politička mišljenja.

Poznata je kao veliki mrzitelj Srpske pravoslavne crkve i saradnica Nataše Kandić u krečenju murala Ratka Mladića, a sada je otišla korak dalje.

Printskrin

 

 

Podsetimo, Đilas je poručio je svojim članovima i simpatizerima, koji su manjina u političkom životu Srbije da na svaki način spreče kretanje članova i simpatizera Srpske napredne stranke, koji žele da prisustvuju skupštini svoje stranke u Beogradu, pa je tako preko portala koji se nalazi u njegovom vlasništvu pozvao na blokadu puteva i mostova danas od 14 časova.

Printskrin

 

 

Samo je Adolf Hitler pre Đilasa na ovakav način postupao, blokirajući saobraćajnice, u pokušaju da spreči slobodne građane da izraze svoje politička mišljenja.

Naprednjaci su s druge strane dobili internu naredbu da ni na koji način ne uzvraćaju na fašističke provokacije, već da budu mirni, iako članstvo SNS poručuje da je veoma teško mirno posmatrati kako vam neko brani slobodu kretanja u slobodnoj Srbiji u 21. veku.

 

 

 

Komentari (0)

Loading