OD 14 SATI BLOKIRAJU PUTEVE I MOSTOVE Đilas izdao naredbu, fašizam na delu
Alo

 

Nikada se u istoriji političkog života nije dogodilo da neko nekome brani slobodu kretanja i da brani odlazak jednoj političkoj stranci na skup, kao što je to danas naredio svojoj stranci Dragan Đilas!

Đilas je poručio svojim članovima i simpatozerima, koji su manjina u političkom životu Srbije da na svaki način spreče kretanje članova i simpatizera SNS, koji žele da prisustvuju Skupštini svoje stranke u Beogradu!

Samo Hitler pre Đilasa je na ovakav način postupao kao Đilas, blokirajući saobraćajnice, u pokušaju da spreči slobodne građane da izraze svoje političku mišljenje.

Naprednjaci su s druge strane dobili internu naredbu da ni na koji način ne uzvraćaju na fašističke provokacije, već da budu mirni, iako ćlanstvo SNS poručuje da je veoma teško mirno posmatrati kako vam neko brani slobodu kretanja u slobodnoj Srbiji u 21.veku.

Mimo članova SNS, koji idu na skupštinu, Đilas i Marinika Tepić danas će tako pokušati da blokiraju kretanje svih gradjana koji žele da slobodno provedu vikend sa svojim porodicama, sa decom u šetnji, na vikendicama, ili da dođu s posla do svoje kuće na zasluženi odmor. Pitanje je kako će građani reagovati na ovaj sumanuti postupak i na fašističko ponašanje Đilasa i Marinike!

OD 14 SATI BLOKIRAJU PUTEVE I MOSTOVE Đilas izdao naredbu, fašizam na delu

Printscreen

 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading