NEKADAŠNJI BOJKOTAŠI OTKRILI Okoreli lažovi predvode opoziciju na izborima!
Tanjug

Marinika Tepić, koja je Đilasova uzdanica, poznata je po tome što pretvara kokoške u drogu, priveske za ključeve u noževe, a od praćke ume da napravi pištolj. Naravno, samo u svojoj mašti.

Tepićeva je početkom novembra izmislila da je neko pucao na bivšeg predsednika sindikata EPS-a Milana Đorđevića Đokina tvrdivši da su ga napali uoči protesta u Aranđelovcu. Nju je demantovao sam Đokin, koji je rekao da su deca pucala iz „profesionalne praćke“ i praktično priznao da nema nikakve dokaze da je na njega pucano iz vatrenog oružja.

NEKADAŠNJI BOJKOTAŠI OTKRILI Okoreli lažovi predvode opoziciju na izborima!

Alo

 

Po laganju za Tepićevom ne zaostaje puno ni Miroslav Aleksić koji je izmislio aferu „Jovanjica“. Doduše, Aleksića su za drugu poziciju na listi kvalifikovale i njegove ocene i uspeh tokom školovanja. Dovoljno je pogledati njegovo svedočanstvo u kome se vidi da je ovaj političar voleo školu i bio dobar đak, ali muke su te što škola, izgleda, nije volela njega.

Čista petica iz fizičkog, pa jake trojke iz praktične nastave, sociologije i vladanja, nedvosmisleno svedoče o potencijalu koji je Aleksić još kao srednjoškolac nosio u sebi. I na kraju prosek 2,50 (doduše posle popravnog iz elektronskih računara i programiranja) govori dovoljno sam za sebe.

NEKADAŠNJI BOJKOTAŠI OTKRILI Okoreli lažovi predvode opoziciju na izborima!

Aleksandar Čotrić - Alo - V. Marković

 

Poslanik Aleksandar Čotrić je za Alo! poručio da su ovo odlične vesti, ali za vladajuće stranke.

- Ovo dvoje pomenutih kandidata garantuju neizvesnu borbu - za cenzus liste koju će predvoditi. Građani Srbije ne žele povratak na vlast onih koji će nas vratiti u prošlost kad su dobro živeli samo vlastodršci i tajkuni. Znaju dobro i u strankama koje ih predlažu da ovo dvoje ne uživaju podršku birača, ali je njihova muka što nemaju nikoga drugog da kandiduju. Građani Srbije upoznati su ko je menjao stranke kao čarape, ko je kao pokrajinski sekretar delio novac novostvorenim fantomskim udruženjima za jednokratnu upotrebu, a ko je kao predsednik opštine uzimao najpovoljnije subvencije i kredite za sebe, i zato će im dati jasan odgovor i na predstojećim izborima - rekao je on.

NEKADAŠNJI BOJKOTAŠI OTKRILI Okoreli lažovi predvode opoziciju na izborima!

Sandra Božić / Alo / Dejan Briza

 

Poslanica Sandra Božić poručuje da ne iznenađuje odluka da Marinika Tepić vodi tajkunsku listu.

- Kako mi se čini njihova izborna lista se poklapa sa platnim spiskom Dragana Đilasa, a jedini kriterijum za rangiranje na istoj jesu lopovski kapaciteti u odnosu na džepove građana Srbije. Ova lista nije formirana za dobrobit građana, već je usmerena, kako su je i najavili, protiv naprednjaka. To sve govori o odsustvu programa i brige o građanima Srbije, i najavljuje zalaganje za nastavak politike pljačke i promovisanje ideje da su Srbi genocidan narod. Šteta je što je ne vodi najgori među njima Dragan Đilas, jer on je sasvim sigurno zaslužio prvo mesto u odabranom društvu lopova i secikesa koje i finansira - rekla je ona za Alo!.

Odlična vest za SNS!

Upitan da prokomentariše nosioce opozicione liste, marketinški stručnjak Nebojša Krstić je kratko prokomentarisao.

- Mislim da je to odlična vest. Za SNS - poručio je on za Alo!.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading