SKANDAL, SKANDAL! Žaklina Tatalović pominjala ćerku predsednika Srbije, Vučić: Šta vam sad ovo znači?!
Printscreen

Tako je danas na konferenciji, pokušano sa veoma niskim udarcem i provokacijama, uz pominjanje članova Vučićeve porodice.

Kako je Vučić rekao tokom obraćanja, ukoliko devojka koja studira, zatrudni, za nju ne važe ispitni rokovi, ali moraju da završe studije do 26. godine i računaće se kao da su ih završili u roku.

– Ne moraju da se pojave u decembru, ako neko treba da se porodi, ili u bilo kom drugom roku, već da uvek moraju da polažu, da ne plaćaju obnovu godina. Medicinski fakultet mogu da završe do 28. godine. Time ćemo napraviti drugačije socijalno okruženje i mladi ljudi će znati da nisu upropastili svoju karijeru time što žele da ostvare roditeljske snove – rekao je predsednik.

Ubrzo nakon što je Vučić objavio ove mere, stiglo je naređenje da mu se postavi pitanje, u okviru kojeg će mu pomenuti ćerku.

- Evo, vi imate ćerku, pa recite nam koji roditelj bi želeo da mu dete zatrudni na studijama? - upitala je Žaklina Tatlović, naglašavajući deo pitanja u kome mu je pomenula člana porodice Vučić.

Predsednik je upitao šta joj sad to pominjanje njegove ćerke znači.

- Pitanje koji roditelj bi želeo da mu dete zatrudni na studijama? To je njihova dobra volja, postoje punoletni ljudi, ukoliko žele da imaju dete, mi želimo da im olkašamo, da žive lakše i studiraju. Ne pada nam na pamet da se mešamo nekome da li trebaju da imaju dete ili ne. Želim da imaju podršku države - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Rade

24.11.2021 13:29

Pa bre Vučiću teraj tu BAGRU u TRI PM!!!

sara

24.11.2021 13:33

Nadrinovinarka Tatalović misli da je jako pametna i skrenuće pažnju glupih pitanja!!!!.

Ja

24.11.2021 14:57

Sram ih bilo i to su novinari. Ma šteta što je previše dobar čovek.

Julija

24.11.2021 17:15

Srbija je danas jaka i stabilna drzava i kao takva, zeli da svim mladim ljudima pomogne i obezbedi bolju buducnost i veci standard, a novinare N1 treba da bude sramota!

Rada

24.11.2021 18:58

Ja verujem da ova djikijeva voli dobro placen posao, za obraz ne zna,jer ga nema, ali i za pare koje dobijas i u kesu i u naturi, preterala si u odanosti gazdi, nemas kodeks casti, nemas nista sto bi bilo pomena , imas prljavi novac i smrdljiva usta.