PREDSEDNIK NS PRIZNAO DA DOGOVOR OPOZICIJE NIJE POSTIGNUT Jeremić: Đilas, Lutovac i ja možemo da skočimo s mosta!
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

- Nadam se da ćemo uskoro postići punu saglasnost - dodao je lider NS, koji je na taj način prokomentarisao navode medija da su ove tri stranke, kao i PSG postigle dogovor o zajedničkom izlasku na izbore.

- Stav Narodne stranke je da se svi uskostranački interesi moraju ostaviti po strani i da mora biti postignut dogovor - zaključio je Jeremić.

Izjava Jeremića stigla je kao hladan tuš nakon što su mediji pod kontrolom Dragana Đilasa slavodobitno objavili vest da su Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, DS i Pokret slobodnih građana postigli dogovor o zajedničkom izlasku na izbore.

PREDSEDNIK NS PRIZNAO DA DOGOVOR OPOZICIJE NIJE POSTIGNUT Jeremić: Đilas, Lutovac i ja možemo da skočimo s mosta!

Tviter

 

Različite poruke koje su poslali opozicionari još jednom su razotkrile koliki je stepen neslaganja među njima.

Milenko Jovanov, potpredsednik SNS i narodni poslanik, za Alo! je prokomentarisao ove pomalo zbunjujuće poruke koje stižu iz tabora opozicije.

PREDSEDNIK NS PRIZNAO DA DOGOVOR OPOZICIJE NIJE POSTIGNUT Jeremić: Đilas, Lutovac i ja možemo da skočimo s mosta!

Milenko Jovanov - Alo! - Dejan Briza

 

- Ne mogu sa sigurnošću da utvrdim ko je lud, a ko zbunjen u toj pometnji, ali vidim da se ludo zabavljaju. I samo neka nastave. Njima lepo, a narod se zabavlja gledajući ih - zaključio je Jovanov.

Mediji su juče pisali da je kamen spoticanja u postizanju konačnog dogovora opozicionara podela potencijalnih mandata, odnosno broj ljudi na izbornoj listi, oko čega se spore Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

- Đilas insistira na tome da većina budu njegovi kandidati, ali je i Jeremić postavio direktan uslov - da čak polovina liste bude njegova, a da ostali podele drugu polovinu, dok Đilas traži isto. Jeremić tvrdi da je on jači od Đilasa i Lutovca, a kao primer navodi rezultate svoje stranke na izborima u Negotinu, dok Đilas tvrdi da je on spreman da uloži najviše novca u kampanju - istakli su izvori za medije.

Podsetimo, lideri opozicionih stranaka su prethodnih dana govorili da bi tokom ove nedelje trebalo da bude poznat konačan dogovor ove grupacije opozicionih stranaka o eventualnom zajedničkom izlasku na predstojeće izbore.

Bakarec: Lažovi

- Izvor lažne vesti o dogovoru đilasovskih stranaka je sajt NOVA.RS. U samom tekstu, sa druge strane, nijedna osoba ne potvrđuje naslov tog teksta „SSP, DS, NS i PSG postigli dogovor - zajedno izlaze na izbore“ - poručio je juče ujutru narodni poslanik Nebojša Bakarec.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
KKK

24.11.2021 08:32

PA SKACITE VEC JEDNOM I SPASITE SRBIJU !!!

Valjevski

24.11.2021 08:57

Saljivi Jeremic odlicno opisuje stanje u opozicionom bloku za skakanje sa mosta!

stevo

24.11.2021 09:07

Mozda je pravo pitanje,koji je ovo pokusaj uedinjenja do sada???

Вића

24.11.2021 09:12

Опозиција никад неће успети ништа, колико год да се они ујединили!

Milica

24.11.2021 09:14

Jeremiću mislim da ti je to pametan predlog, da sva trojica skočite sa mosta, kad već nemate šta da ponudite gradjanima Srbije, sem laži i lopovluka.

Predrag

24.11.2021 09:20

To je očekivano. Oni ne mogu da se dogovore zato što bi svi da izvuku što veću korist, tu je pre svega borba oko para ... Boli njih uvo za narod i zbivanja u zemlji.

Anka

24.11.2021 09:33

Mogu slobodno da skoče sa mosta jer dogovora nece biti!

Rada

24.11.2021 10:43

Nemojte skakati s mosta u reku, zagadice se.

Marina

24.11.2021 11:34

Djilas bi da svi oni rade za njega i da on odlucuje o svemu.