STEFANOVIĆ SANJA O USPEHU NA IZBORIMA UZ UVREDE NA RAČUN VLASTI, ŠORMAZ MU PORUČIO: Borko ima prljava usta, izribaće mu ih narod!
Alo

 

Naime, Stefanović je, iz samo njemu poznatih razloga, samouveren da opozicija ima šanse na izborima, te istakao da SSP zanima isključivo pobeda.

- Svuda u Srbiji je važno pobediti u slučaju izlaska na izbore. Vlast namerno podmeće opoziciji da se samo bavi Beogradom jer žele da sačuvaju privilegije i pokradeni novac od građana. Mi ne želimo da se bavimo procentima i kvotama, nas isključivo interesuje pobeda. Oni to znaju i zato su u panici i strahu. Sve više građana Srbije uviđa da vlast čini gomila nesposobnih pljačkaša - naveo je on.

STEFANOVIĆ SANJA O USPEHU NA IZBORIMA UZ UVREDE NA RAČUN VLASTI, ŠORMAZ MU PORUČIO: Borko ima prljava usta, izribaće mu ih narod!

Dragan Šormaz - Alo - M. Jošida

 

 

Narodni poslanik Dragan Šormaz za Alo! je prokomentarisao ovakve izjave predstavnika opozicije.

- Ja sam poslanik većine i sigurno znam da ne pripadam nikakvoj gomili nesposobnih pljačkaša! Generalizacija svih, etiketiranje, vređanje... Koliko vidim, to je sav program Đilasove stranke, pa i cele opozicije. Nemaju program, ne znaju šta bi bolje radili od SNS,  frustrirani su jer ih niko u svetu ne podržava i najviše jer ih građani Srbije ne prepoznaju kao alternativu! Imaju samo prljava usta, ali postoji sapun kojim će im biti izribani jezici - izbori i narodna volja - rekao je Šormaz.

STEFANOVIĆ SANJA O USPEHU NA IZBORIMA UZ UVREDE NA RAČUN VLASTI, ŠORMAZ MU PORUČIO: Borko ima prljava usta, izribaće mu ih narod!

Vladimir Orlić, Alo / Dejan Briza

 

 

Poslanik Vladimir Orlić ističe da kompletan lopovski i mafijaški bivši režim, danas grupisan u privatnoj firmi svog gazde žutog tajkuna Dragana Đilasa, u proceni drugih po pravilu polazi - od sebe.

- Za njih je Đilas simbol sposobnog pljačkaša jer je samo njemu i nikada nikom drugom pošlo za rukom da od politike nagrabi više od 619 miliona evra kroz prihode svojih privatnih firmi. Pošto ničega ni sličnog danas u državi nema, te lopuže mudro zaključuju: „Eto, vlast je nesposobna. Ne ume da krade tako uspešno kao mi“. I nikada takvi neće razumeti da baš zato što je u svemu suprotna od njih - politika Aleksandra Vučića ima plebiscitarnu podršku naroda dok je njima i njihovom gazdi čak i smanjeni cenzus uspeh veliki kao kuća - rekao je Orlić i dodao:

- Slobodno neka se tajkuni „iznenađuju“ zbog volje naroda, znaju oni dobro da ljudima zbog svojih zlodela prema državi ne smeju na oči. Videćemo iza koga ovaj put planiraju da se ponovo junački sakriju tako „sposobni“.

Boško Obradović opleo po „zelenima“

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je juče zelene stranke: Ne davimo Beograd, Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića, kao i Zeleni ustanak, na čijem je čelu Aleksandar Jovanović Ćuta, da otvore karte i kažu za šta se zalažu. Obradović je te stranke pozvao da odgovore da li se zalažu za priznavanje lažne države Kosovo, da li su za legalizaciju homoseksualnih brakova, za priznavanje, kako kaže, izmišljenog genocida u Srebrenici, ali i za dolazak kompanije „Rio Tinto“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran52

23.11.2021 22:05

Boškić,pozovi ih na Jelicu na savetovanje i dobru jagnjeću gozbu. Možda nešto i nauče o ekologiji.