POSETIOCI Đilas, Ćuta i Zelenović napadaju beogradski metro kao "đavolje kočije"
Alo/ Ilustracija

Da stvari ne proteknu idealno pobrinuli su se lideri dela opozicije koji, na momente, deluju kao Posetioci iz Srednjeg veka koji svaku vrstu tehnološkog napretka vide kao "đavolje kočije".

Kako navodi član Predsedništva SNS i predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković Beograd ima taj usud da je jedini grad na svetu koji ima proteste protiv poduhvata svojih graditelja.

Upravo kada je reč o protestima, na prvom mestu se ističu navodni lideri ekoloških pokreta Aleksandar Jovanović Ćuta i Nebojša Zelenović.

Prvi je, prema rečima Čučkovića, "potrčko albanske lobistkinje Viole fon Kramon", a drugi bivši gradonačelnik Šapca koji se ekologije setio tek kada je shvatio da mu ti može biti karta za eventualni povratak na vlast.

- Od zelene agende, od ruke mu jedino idu dolari koje prima od stranih agentura - kaže Čučković.

Protestu će se, kako navode pojedini izvori, priključiti i Dragan Đilas, polutičar koji je u vreme dok je bio gradonačelnik Beograda u više navrata najavljivao izgradnju metroa kao epohalni projekat za Srbiju.

Čučković kaže da je Đilasov jedini motiv demagogija i politička borba protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je omogućio dovoljno dobre uslove kako bi se izgradnja beogradskog metroa konačno realizovala.

- Vučić je stvorio finansijski moćnu državu, sposobnu da izgradi metro. Podsetiću vas da je prethodno širom Srbije izgrađeno 10 auto-puteva, 250 fabrika i obnovljeno i izgrađeno preko 50 bolnica i kliničkih centara - navodi Čučković.

On zaključuje da će politički demagozi poput Đilasa, Ćute i Zelenovića ostati samo jedni u nizu onih koji su završili na smetlištu istorije, protiveći se razvoju Srbije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (14)

Loading
Vla

22.11.2021 10:23

Djavoli bi da se ukrcaju u djavolje kocije, ma isuvise su halapljivi i bolesni, vlast i da budu vidjeni je jedino sto jure pa bilo i u negativnom, evo vidite kako pisete o njima, ignorisite ih pa neka setaju beogradom

sara

22.11.2021 10:41

Udružili se lopov, dvojkaš i onaj treći, a sve zbog pakosti i ljubomore, što oni to ne rade, nego neko drug!!!!.

Selena

22.11.2021 10:43

ako neka protegnu malo nogice za promenu,da ne pregreju svoje luksuzne automobile.

MrKamenjarac

22.11.2021 10:48

....a kako bi bilo da ovo djubre zajedno sa njegovim sararnicima posaljete kod Navaljnog u posetu na neodredjeno vreme;pa neka tamo blistaju...

Zoran

22.11.2021 10:50

E.kad "cuta "kaze da je protiv metroa ja kazem da ne mogu da docekam san svakog normalnog gradjanina .

Drago

22.11.2021 10:56

Pokušavao je Djilas da sprečava radove i ruši po Beogradu, jer je taj inženjerski mozak umislio, da je vrhunac graditeljstva replika Terazija, kuća velikog brata, podzemni kontejneri i (od)uzimanje procenata. Čudno je to što nadležni, bilo policija i tužilaštvo, ili psihijatri ne pomognu ovom mučeniku.

stevo

22.11.2021 12:26

A dok je Djilas bio gradonacelnik hvalio je ovaj projekat.Kakav licemer Boze dragi

Mijo

22.11.2021 12:38

Данашњој опозицији све смета што се ради у корист свих нас грађана то само говори какви су они и да они воде прљаву политику а то је политика личног интереса то је права слика данашње опозиције и Драган Ђиласа.

Minesota

22.11.2021 12:46

Đilasu i njegovim pajtosima smeta rad, razvoj, bolje sutra i budućnost i prosperitet svih građana Srbije. PA neka im smeta, tako su samo priznali da im smetaju bolji, sposobniji i organizovaniji od njih.

Bobana

22.11.2021 13:17

Djilas vise ne moze da sakrije svoju pakost i ljubomoru.

ja

22.11.2021 13:30

I treba promjeniti vlast valjda bi drugi ova govna hapsila.

Ljuba

22.11.2021 14:11

Što niste protestvovali kad vam taj lopov nije po zatvaro radna mesta i ostavio vas bez posla. Roditelji vam nisu imali sta da jedu dok se on bogatio na racun nas svih. Sram vas bilo. To mogu da podrzacaju samo maloumni sa kojima se ova lopurda poigrava. Sram da vas bude bez imalo ponosa u sebi. Stavite prst na celo i razmislite sta taj lopov radi i sta hoce.

Petar

22.11.2021 20:17

Ovi iz kruga dvojke mogu bez metroa jer mogu peške i skupocenim automobilima al gradjanima je metro neophodan.Pri tome je ekološki pa se pitam zašto se lažni ekolozi bune.Takode se pitam kakve veze ima Zelenović sa BG metroom?

Dragana

22.11.2021 21:33

A nekada je Điki bio taj koji je dao obećanje da će izgraditi metro ali na kraju ništa od toga. Pere su otišle na njegov lični račun.