ŠTA SE U ČETVRTAK VEČE DEŠAVALO KOD BEOGRADSKOG AERODROMA? Čeda tvrdi da su ga napali huligani, snimci kamera to demantuju!
Ataimages

Čedomir Jovanović: To su debili, to nije Srbija, ali nažalost, jedna budala je uvek dovoljna i glasnija od miliona normalnih ljudi

Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je da se u četvrtak veče  na Aerodromu „Nikola Tesla“ dogodio incident kada su ispred ulaza u aerodromsku zgradu nepoznata lica razbila automobil predsednika LDP Čedomira Jovanovića i vređala ga.

- On je na aerodrom došao kako bi sačekao goste iz inostranstva, automobil je parkirao u zaustavnu traku ispred ulaza u zgradu aerodroma. Nakon što se vratio, zatekao je polupane delove automobila, a grupa mladića ga je vređala - stoji u saopštenju, gde se dodaje i da je lider LDP sve prijavio policiji.

Nakon toga oglasio se i sam Jovanović:

- Žao mi je zbog svega. Ni sam više ne znam šta da mislim ni kako da se ponašam. Javio mi se sin sinoć, on ne živi više ovde i ide u srednju školu u inostranstvu. Pozvao me je u pola devet da mi kaže da dođem da ga sačekam da odnesemo kolač u crkvu zajedno za slavu, jer je to naš dogovor - da kao porodica uvek, gde god da smo, taj dan budemo zajedno. Otišao sam tamo i parkirao normalno kod drugih automobila, vratio se sa njim i dok sam prelazio ulicu ispred one dve trake terminala dva... To su debili, to nije Srbija, ali nažalost, jedna budala je uvek dovoljna i glasnija od miliona normalnih ljudi. Prošli su pored kola, izvređali, uličarski repertoar, progutaš sve i ideš dalje - opisao je tok dešavanja lider LDP-a, pa nastavio:

- Došao sam do kola, uzeo sam njegov ranac sa kompjuterom da ga stavim u gepek, vidim zgužvana mi tablica. Prekrio sam je rukom da on to ne vidi, pokušao sam da je ispravim. Dosta mi je te bede da mora da je gleda, a on mi kaže: Napred su polomili tablicu, nema je. Prođem pored kola, ceo auto išutiran. Šta da radim? Sina sam stavio na taksi da ide kući, a ja sam morao tu da ostanem da to prijavim. Jer ako ne prijavim, zaustaviće me neka patrola na putu, pa će biti opet da sam siledžija - naveo je Jovanović.

Međutim, tokom dana su mediji preneli da na snimcima nadzornih kamera beogradskog aerodroma nije snimljen napad na Jovanovića niti oštećenje njegovog automobila.

-  Utvrđeno je da prilikom dolaska na aerodrom Jovanović na automobilu nije imao prednju tablicu i vozilo je već bilo oštećeno. Takođe, do sada nije utvrđeno da se bilo koje vozilo zaustavljalo ili usporavalo pored Jovanovića. Policija je preuzela snimke sigurnosnih kamera koje su postavljene na aerodromskoj zgradi i u zoni vazdušne luke da bi se precizno utvrdili svi detalji na koje je ukazao Jovanović u svojoj prijavi - ispričali su izvori upoznati sa ovom situacijom.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Miroljub

20.11.2021 07:28

Zao narkoman i prevarant verovatno bio pod kokainom ostao mu iz Šilerove.

Daca

20.11.2021 07:34

Sve je to zaslužio...predati "svog" predsednika na Vidovdan,naš tužni dan,gde je toliko Srba dalo svoj život za našu zemlju...šta očekuje .Gde god se pojavi treba ga pljuvati. Lično sam ga videla kad dolazi u Šilerovu ,jer tu stanujem... uvek radio prljave poslove.

Rada

20.11.2021 07:57

Opet se naduvo, dobro je proslo, neje nikog povredio, a i on je ziv i zdrav. Trnutna amnezija, proci ce .

Старина Новак

20.11.2021 08:01

Кад се предозираш - онда се и избламираш.

Boze pa ni stida nemaju

20.11.2021 09:35

ni manje ni vise nego ceda bio i ostao bijeda a i sin mu ide istim stopama