PIKSI ODUŠEVLJEN PODRŠKOM DRŽAVE Srbija postaje sve bolja za život, Vučić zrači optimizmom!
Alo/ilustracija

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi još jednom se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci države uoči polaska reprezentacije na utakmicu sa Portugalijom u Lisabonu.

Podsetimo, Vučić se pojavio u avionu pre poletanja Orlova za Lisabon, poželeo im sreću i obećao premiju od milion evra.

- Naravno da je podrška države bitna, pogotovo kada je u pitanju reprezentacija. Srbija kao Srbija postaje sve lepša i bolja zemlja za život. Ja vidim razliku, napredak, ko misli drugačlije je nemam ništa protiv. U poslu u kom sam sada osećam tu podršku. Predsednik Vučić zrači optimizmom. Bukvalno deset minuta pre leta aviona je došao. Ne postoji slučaj u svetu gde vam predsednik dođe i poželi sreću i to što je rekao idite i pobedite. To je poruka držve, idite, pobedite. Njegov doalzak u avion će ostati upamćen. Ne znam da li je neki državnik to uradio pre nejga. To je delovalo pozitivno, igrači su me pitali je li moguće da je predsednik došao. Rekao sam im da je to čista navijačka podrša i pruka države - uz vas smo - istakao je Piksi na TV prva.

Kada su ga podsetili na izjavu "ma kakav novac ja bih sve prodao da idemo u Katar", Stojković je odgovorio:

- Niko ne razmišlja o novcu, gest države koji podržavamo i zahvaljujemo se. Dan posle utakmice FSS se zahvalio državi, premijerki Brnabić i predsedniku Vučiću. Hvala vam na tome, mi ćemo znati da cenimo. Zahvaljujemo se za podršku koju FSS ima od države - podvukao je Piksi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Stevan Jovanović

20.11.2021 07:39

Piksi preterao si sa šlihtanjem!!!!

Ali

20.11.2021 12:01

Zar nisu taj novac dali za bolesnu decu?