ŠEŠELJ ŠOKIRAO SRBIJU Na izbore izlazi koalicija strave i užasa! (VIDEO)
Foto: Printscreen TV Pink

- Zeleno-levi tipovi. Kako neko može sa Tadićem kad je Tadić isporučio Hagu Stojana Župljanina, Radovana Karadžića, Ratka Mladića i Gorana Hadžića? Kako neko može da mu kaže "dobar dan" kad je toliko prokletstvo na njemu. Prokletstvo ogromno! Šta je gore mogao uraditi? - pitao je Šešelj.

Lider radikala je rekao da misli da prozapadna opozicija ne može da se konsoliduje.

- Đilas najvećim delom drži tu opoziciju u svojim rukama zahvaljujući velikom novcu - rekao je Vojislav Šešelj za jutarnji program TV Pink.

Predsednik SRS je podsetio da je prozapadna opozicija išla u Budimpeštu po novac iz inostranstva pre 5. oktobra 2000. godine.

Šešelj kaže da se radikali intenzivno spremaju za izbore.

- Sad u nedelju u pola 11 delim knjige u Novoj Pazovi - rekao je Šešelj i podsetio da je već posetio Zrenjanin, Pančevo, Vrčac...

Odnos prema Rusiji: Putin ima razloga da nam da dobru cenu gasa

Komentarišući navodni "maligni" uticaj Rusije na Balkanu, lider radikala je rekao da je potrebno da Rusija bude što prisutnija, kako vojno, tako i politički, jer je to u stvari zdrav uticaj.

- Sve maligno dolazi sa Zapada - rekao je Vojislav Šešelj za Televiziju "Pink".

Šešelj je naveo da je ruska pomoć Srbiji po pitanju Kosova i Metohije neprocenjiva, ali i da je Srbija pouzdan oslonac Rusije u Evropi.

Vođa SRS se nada da će Srbija na sastanku predsednika Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina u Moskvi uspeti da dobije povoljnu cenu za gas.

- Ja bih bio srećan ako bi to bilo 350, pa i do 400 dolara. Da nam to učine. Putin ima više razloga da nam to učini, mi smo pouzdan oslonac Rusije u Evropi - rekao je Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading