NOVE OKOLNOSTI Ujedinjenje tri srpske države - pravedno rešenje za probleme na Balkanu (VIDEO)
Alo!

S tim u vezi Raković je kazao da bi referendum u Republici Srpskoj sigurno odlučio o razdruživanju s protektoratom BiH a potom bi bilo očekivano ujedinjenje Republike Srpske s Republikom Srbijom.

Što se tiče Crne Gore, Raković je rekao kako bi trebalo da se ponište rezultati pokradenog referenduma iz 2006. jer akteri organizacije referendumske prevare Duško Knežević i Svetozar Marović uveliko govore o toj krađi kojom je razbijena zajednička država Srbije i Crne Gore.

Kada je reč o Severnoj Makedoniji, Raković je kazao da od 1. januara 2023. više neće biti granice između Srbije i Severne Makedonije, u sklopu projekta “Otvoreni Balkan”.

Nove okolnosti, naglasio je Raković, doneće pravedna rešenja a među njima je i logičan rasplet da se tri srpske države ujedine, a da tim integracijama u nekom vidu pristupi i makedonska država.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Pera Detlic

19.11.2021 16:06

Amerika umesto da sa nama pravi savez ona to radi sa onima koji su joj bili neprijatelji.Pucaju sami sebi u nogu.

mm

19.11.2021 18:55

glupost ..bas nam trebaju cg i makedonija drzave pune siptara...sto dalje od nas

Mirko

19.11.2021 22:39

Gospodine Rakovicu hoce li o ovakvom ujedinjenju imati pravo narod u Srbiji moci na referendumu da se odluci, ili samo oni odlucuju o nasoj sudbini. Hvala ali dovoljno nam je nasih problema, nemoj oni nas da usrecuju.

Salih

19.11.2021 23:36

To jedino pravedno I trajno resenje je uslov za Mir na Belkanu.