VULIN O NAPADIMA JADRANKE KOSOR NA VUČIĆA: Tražim od tužilaštva da je sasluša, ona je slučaj ili za tužioca ili za psihijatra
YT/MostTV Zvecan

- Ne znam šta je uzrok fiksacije Jadranke Kosor prema Aleksandru Vučiću, ali znam da joj mržnja i zavist pomute svest svaki put kada pomisli na Aleksandra Vučića

Uprkos bujici laži hrvatskih medija i političara, Aleksandar Vučić nikada nije nosio snajper, baš kao što 1991. godine nije bio u Hrvatskoj i baš kao što su mu ustaše u Drugom svetskom ratu poklale gotovo celu  porodicu. 

Tražim od našeg tužilaštva da uputi zamolnicu Hrvatskoj i da zahteva saslušanje Jadranke Kosor na sve što je slagala o Aleksandru Vučiću. 

Istinu već znamo, ali bilo bi dobro da utvrdimo da li je Jadranka Kosor slučaj za tužioca ili za psihijatra. 

U oba slučaja građani Hrvatske bi mogli da vide ko ih je vodio i da razumeju zašto zaostaju za Srbijom. Mi imamo Aleksandra Vučića koji radi, a oni Jadranku Kosor koja bulazni i laže - odgovorio je ministar Vulin bivšoj premijerki Hrvatske Jadranki Kosor na najnovije laži i uvrede koje je iznela na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mladen

18.11.2021 12:37

Smatram da je krajnje vreme da pojedini ostave Vučića na miru i da gledaju malo svoj život!

Pahuljica

18.11.2021 14:17

Pojedine osobe su postale toliko bezobrazne. Predsednik Vucic im je non stop u glavi. Pustite coveka da zivi na miru...gledajte malo sebe i svoj zivot. Ova zena mora potraziti strucnu pomoc.

Mijo

18.11.2021 14:49

Најоштрије осуђујем овакве нападе на председника наше државе и очекујем да државни надлежми органи што пре реагују.

Aca

18.11.2021 15:06

Kako kaze nas narod use pa usvoje kljuse, a najbolje prvo vidi svoje dvoriste pa tudje.