MUFTIJA BIO FATALAN ZA ŽENE Muamer Zukorlić imao dve supruge, gradom kružila priča o još jednoj, misterioznoj novinarki
Prntskrin

Islam dozvoljava svojim vernicima da imaju više supruga, pod uslovom da prethodnog bračnog partnera materijalno obezbede i da od prethodne supruge dobiju saglasnost za novi brak.

Vest da se Zukurlić pored dve supruge zabavljao sa novinarkom Belkisom Crnovršanin, koju je planirao za treću suprugu prenela se srpskim medijima pre par godina kao bomba.

Muftija je smrt za žene“, pisale su tada novine, a novinarka s kojom se navodno viđao tada je imala samo 25 godina.

Tanjug

 

 

Ipak, on je zvanično imao dve žene, a u više navrata je isticao da je to njegova privatna stvar i da je bolje imati dve žene, nego imati jednu a varati je.

Jedna od njih, Elma, generalni menadžer je univerziteta koji je osnovao u Novom Pazaru, sa njom ima troje dece, i ona je jedna od najlepših i najobrazovanijih Novopazarki. 

Ona potiče iz ugledne novopazarske porodice, a s decom živi u centru Novog Pazara, dok druga muftijina žena, koju je upoznao u Jordanu, po imenu Umeja, živi odvojeno sa svojom decom.

Printskrin

 

 

Zukorlić je Umeju, o kojoj se ne zna mnogo, upoznao u Jordanu.

Muamaer Zukorlić sa prvom ženom Umejom ima ćerku sa kojom se često pojavljivao u javnosti.

Bivši muftija je jednom prilikom pomenuo da je upoznao dok se školovao u Jordanu i da ona živi sa decom u stanu u Novom Pazaru, dok je on sa novom ženom živeo u kući u istom gradu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Буендија

17.11.2021 22:46

Како је имао две "супруге"? Одкада је у Србији полигамија законита?