ŠEŠELJ NAPRAVIO ODLUČAN POTEZ Lider radikala se odlučio za teške mere
Alo!/Vladimir Marković

Pandemiju koronavirusa ne koristi u političke svrhe, već je pojedince koji su protiv vakcina a radili su u centrali SRS ekspresno otpustio, saznaje Alo! iz dobro obaveštenih izvora.

Ovu informaciju nam je potvrdio sam šef radikala, koji poručuje da antivakseri nemaju prođu u taboru radikala.

- Tačno je da sam iz tog razloga otpustio iz radnog odnosa neke ljude iz centrale stranke - poručio je za Alo! Šešelj, i istakao da je poznat  njegov stav o vakcinaciji.

- Verujem u medicinu i odmah sam se vakcinisao protiv virusa korona čim mi se ukazala prilika, a skoro sam primio i treću dozu. Vakcinisana je i cela porodica, čak i unuk Ljubomir, koji još nema 18 godina - istakao je šef radikala i naglasio da je dokazano da vakcina štiti i pomaže.

- Apelovao sam na sve građane više puta da se vakcinišu, da je to jedini način da pobedimo ovu pošast. Apel sam uputio i svim funkcionerima i članovima stranke. Situacija uopšte nije naivna, vidite koliko mladih umire, koliko su teške njihove kliničke slike - navodi Šešelj, koji je još početkom ove godine primio prvu dozu.

- Nisam bio među privilegovanima za rusku vakcinu, mada sam hteo nju da primim. Na kraju sam primio kinesku i nije mi žao jer je i ona vrlo dobra. Osećao sam se posle odlično - kazao je lider radikala krajem januara ove godine. 

ŠEŠELJ NAPRAVIO ODLUČAN POTEZ Lider radikala se odlučio za teške mere

Alo

 

Stopama lidera radikala krenuli su mnogi funkcioneri iz te partije, a među njima i bivša poslanica SRS-a Vjerica Radeta, koja je nedavno za Alo! otkrila da je primila i treću dozu vakcine protiv virusa korone.

- Mislim da svi odgovorni ljudi treba da se vakcinišu protiv ovog opakog virusa - poručila je ona.

Podeliću 100.000 knjiga

Lider radikala je, inače, ovih dana u akciji podele svojih knjiga, ali kaže, i podmlađivanja stranke.

- Planiram da podelim 100.000 svojih knjiga, obilazim gradove širom Srbije, mnogo je zainteresovanih i dosta je onih koji se učlane u stranku kad dođu da uzmu knjigu. Ima mnogo mladih, to me raduje - poručio je Šešelj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading