ŽESTOKO KOD MILOMIRA MARIĆA Šešelj iskren do koske, brutalni odgovori lidera radikala
Foto: Printscreen Happy TV/ilustracija

 

On je istakao kako ga je potresla smrt Muamera Zukorlića, najobrazovanijeg muslimanskog lidera.

- Ova smrt je bila iznenadna, s obzirom da je bio zdrav i u izvanrednoj kondiciji. Bavio se i nekim sportskim aktivnostima. Bio je dobre psihofizičke kondicije. U Srbiji je stekao ogromno poštovanje. U skupštini je govorio odlučno i kritički, mogao se sa njim voditi dijalog- izjavio je dr Vojislav Šešelj.

Dr Vojislav Šešelj  je još izjavio da ima mnogo ljudi koji cene što se on zalaže za mir.

- Milošević, Karađić i Hadžić su hteli da me izvedu za svedoka. Uspeo sam da razbijam Miloševićevu optužbu za Veliku Srbiju. Ja sam se otvoreno i javno zalagao za Veliku Srbiju - rekao je dr Vojislav Šešelj.

Dr Vojislav Šešelj se osvrnuo i na događaj sa muralom Ratka Mladića.

-  Kada je u pitanju skrnavljenje murala Ratka Mladića neko je tu dao signal. Neko je hteo da pritisne postojeću vlast. Probudila se građanska svest kod građana koji su branili mural. Ovim postupkom se gubi nacionalni ponos, dostojanstvo i ugled u sopstvenim očima - dodao je dr Vojislav Šešelj.

Printskrin

 

 

Dr Vojislav Šešelj osvrnuo se i na situaciju u zemlji i u svetu.

- Albancima je dosta rata, videli su koliko je jaka srpska ratna mašinerija. Videli su da je odnos snaga u svetu sasvim drugačiji. U ratu se gine na sve strane, a sve bi se to moglo i mirno rešiti.  Srbija nudi kompromis da se nađemo negde na pola puta- rekao je dr Vojislav Šešelj.

On je još istakao da se američke sile regenerišu i pojavljuju se neke nove sile koje će vladati svetom.

- Naša velika sreća je što smo sa tim silama u dobrim odnosima. Kina nije osvajačka zemlja. Oni su već preplavili ceo svet, gde god da odu snađu se. Vrlo su pristojni, prijatni i dobroćudni- istakao je dr Vojislav Šešelj.

 

 

Komentari (1)

Loading