JELENA JAĆIMOVIĆ VOLI SATANISTE Mladić joj smeta, ali se ponosi članstvom u organizaciji "Satanin hram"
Printscreen

Jelena Jaćimović, aktivistkinja koja je zajedno sa Aidom Ćorović gađala jajima mural Ratka Mladića, članica je organizacije pod nazivom „Satanin hram“ i time se javno hvali!

Jaćimovićeva, koja se vatreno zalaže za uklanjanje murala generala Ratka Mladića u Njegoševoj ulici i na svakom mestu osuđuje Srbe za „genocid“ u Srebrenici, na društvenim mrežama se ponosno hvali da je satanista!

„Najiskrenije se zalažem zauvek“, napisala je Jaćimovićeva na Tviteru uz objavljenu fotografiju „Sataninog hrama“, dok je onima koji su je kritikovali zbog toga napisala da, ako se već brinu zbog njenog članstva u toj organizaciji, pročitaju za šta se taj satanistički kult zalaže. Fotografiju je posle nekog vremena obrisala sa svog naloga na Tviteru.

Komentarišući ove navode, stručnjak za bezbednost Đorđe Veruović kaže da je „Satanin hram“ isprva zamišljen kao parodija, ali da sekte najčešće i deluju prikriveno i da se kroz smeh i šalu približavaju ljudima.

- Ova sekta ima sedište u SAD i predstavlja se kao parodija, kao sekularni pokret koji Satanu poštuje samo kao simbol pobune protiv autoriteta. Međutim, oni se zaista mogu smatrati satanistima, jer srž satanizma leži u tome da se približi običnom čoveku kao da je šala. Ova organizacija čak deluje i politički u SAD… U sektama postoji stroga hijerarhija i nijedan član ne sme da istupa samostalno. Oni Mladića ne napadaju kao pojedinca, već zato što je on personifikacija borbe srpskog naroda za slobodu – ističe Veruović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading