BOŽA SPASIĆ SMIRIVAO JOVANU JEREMIĆ Reci mami da ne brine, ovo do sad nije viđeno
Printskrin

 

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, u programu uživo, dobila je tortu sa natpisom "Za najbolji šer", kako je pisalo u poruci, od "Legije i Dače iz Alkatraza".

- Mafijaši obožavaju cveće, oni to šalju za sahrane, nikada to ne šalju damama.

- Ne stavlja se plastika, uvek je sveže cveće, oni time preminulom šalju pozdrave. 

- Kada mafijaš nekome pokloni tortu to je znak zahvalnosti, Legija je na taj način hteo da ti iskaže poštovanje i zahvalnost za ono što si rekla u emisiji. Reci mami da ne brine. Dobila si tortu, ne znam dal je to još viđeno - rekao je Boža Spasić.

Jovana je priznala da je bila iznenađena kada je videla poklon i poruku od Legije, a kako je rekla, sve je shvatila kao njegov znak zahvalnosti i otkrila šta misli zbog čega joj je to poslao.

- Torta je stigla u momentu kada smo radili segment o Dijani Hrkalović, Veljku Belivuku, Elezu, Zemunskom klanu... Dok smo pričali, stigla je torta, doneli su mi i rekli da je lično za mene. Otvorila sam i videla da je od Legije i Dače iz Alkatraza, takva je bila poruka, "za kraljicu šera" - rekla je Jovana.

- Bila sam iznenađena, jer ko ne bi bio iznenađen da mu Legija pošalje neki poklon usred emisije. Taj gest je stvarno poseban, tumačim to kao jedan vid zahvalnosti, jer sam prošle nedelje radila temu o njemu, njegov štrajk glađu. Lep je gest, džentlmenski je gest u svakom smislu - dodala je voditeljka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading