ODREKLA SE ZORANA? Aida dizala Đinđića u nebesa, a nije joj smetalo dok je pekao vola sa Radovanom Karadžićem
EPA/Sasa_Stankovic

Podsećamo, Zoran Đinđić je pisao pisma "poštovanom g. generalu Mladiću" i divio se vojsci Republike Srpske koju je Mladić vodio!

- Poštovani g. generale, U ime svih članova i Demokratske stranke i u moje lično ime, svim vojnicima, podoficirima, oficirima i Vama lično čestitam Dan Vojske Republike Srpske. Vojska Republike Srpske, nastala u ratu za slobodu je primer kako jedna mala, ali narodna vojska može uspešno sačuvati državu i zaštititi narod. Bez obzira na mirovne pregovore, čiji uspeh svi želimo, nama je potrebna snažna vojska, kako bi druga strana odustala od namere da nastavi rat. Nadam se da će srpski narod, kao i Vojska Republike Srpske već sledeći Vidovdan doćekati u miru. S poštovanjem, dr Zoran Đinđić - navodi se u pismu.

Takođe, Aidi ne smeta ni to što je Zoran Đinđić - lider Demokratske stranke čije je stranačke boje zastupala u Skupštini, pekao vola na Palama sa Radovanom Karadžićem.

 


Aida Ćorović dospela je u žižu javnosti ovih dana tako što je jajima gađala mural na kojem je oslikan komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić u centru Beograda.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading