Nataša Jovanović
Foto: Alo/Nataša Jovanović / Alo! / Dejan Briza

- Bilo mi je logično da pristupim stranci koja baštini sve ono za šta se zalažem i u šta verujem. Apsolutno podržavam politiku Aleksandra Vučića i promovišem je svuda i na svakom mestu. Smatram da je to jedini način da Srbija ima prosperitet za sve generacije u budućnosti - tvrdi ona, i ističe da još nije imala priliku da se vidi s Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije i SNS-a.

- Videla sam se s njegovim najbližim stranačkim saradnicima i svi su mi poželeli dobrodošlicu. I ne samo oni već i mnoge kolege koji su članovi SNS širom Srbije, neki su na funkcijama narodnih poslanika, neki su predsednici opština i gradonačelnici. I to mi je jako drago - dodaje bivša narodna poslanica.

Jovanovićeva veruje da su njene kolege iz bivše stranke čule da je prešla u Srpsku naprednu stranku i dodaje da s njima nije u kontaktu.

BIVŠA POSLANICA RADIKALA O PRELASKU U VLADAJUĆU PARTIJU Prešla sam u SNS jer podržavam Vučića!

Alo!/Vladimir Marković

 

- Iz tabora radikala me niko nije zvao. O bivšim kolegama mislim sve najlepše i želim im puno uspeha u daljem radu. Privatno se ne družimo - kaže ona, i dodaje da ne veruje da njenim bivšim kolegama smeta što se učlanila u SNS.

- Moje mišljene o Vojislavu Šešelju se nije promenilo, niti će se ikada promeniti. SRS je partija opozicionog delovanja i ima primedbe na sve ono na šta ja nemam a tiče se aktuelne vlasti. Što se tiče ekonomije i socijalne politike, ja sam za sve ono protiv čega je SRS - tvrdi Jovanovićeva.

Upitana da prokomentariše to što je Vjerica Radeta komentarišući njen odlazak iz SRS-a poručila, koga nema bez njega se može, Jovanovićeva poručuje da ne zamera bivšoj stranačkoj koleginici.

BIVŠA POSLANICA RADIKALA O PRELASKU U VLADAJUĆU PARTIJU Prešla sam u SNS jer podržavam Vučića!

Alo

 

- Razumem Vjericu, o njoj imam korektno mišljenje. Ta njena izjava je narodna poslovica. Oni nastavljaju politički put i ja im želim uspeh - navela je ona, i istakla da kada je napustila radikale da su je mnogi iz drugih stranaka zvali da joj kažu da poštuju njenu odluku.

Funkcije mi nisu prioritet

Nataša Jovanović ističe da se nije zbog funkcije učlanila u SNS.

- Nisam neko ko se ikada grabio za funkcije. To nije bio moj motiv učlanjena, već da svojim javnim delovanjem pomognem Srbiji i Vučiću u još jednoj pobedi za Srbiju. Funkcije mi nikada nisu bile prioritet, to znaju i moje kolege iz SRS-a. Da li ću u budućnosti imati neku funkciju, o tome ne odlučujem ja - kazala je ona, i dodala da ima želju da pomogne SNS-u i predstojećoj izbornoj kampanji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Fica

12.11.2021 08:45

Dobro je to uradila, SNS je jedini pametan izbor!

Dragana

12.11.2021 08:51

Ovo je pravi izbor, videla zena sta je najbolje!

Anja

12.11.2021 10:18

Bravo za hrabrost, zasigurno se nećete pokajati, pametan poduhvat.

Jovana

12.11.2021 10:18

Natasa je super osoba izabrala je pravi tim i konacno je presla u najbolju stranku SNS

Julija

12.11.2021 10:29

SNS je jedina prava stranka, koja se svakodnevno bori za bolju buducnost Srbije. Dobrodosli!

Marko

12.11.2021 10:40

Najbolji uvek trebaju da idu sa najboljima

Vlada

12.11.2021 10:43

Razumljivo, zena ne zeli da bude po strani kada se ostvaruju uspesi, logicna odluka

Marko

12.11.2021 10:59

U čemu je sada problem? Kreće boljim putem.

sanja2017

12.11.2021 11:00

Pa naravno da ce preci u vodecu stranku. Svako ko se slaze sa stranackim planom i ko ce raditi za stranku treba da bude clan,da se dokaze radom i zalaganjem.

Joksa

12.11.2021 13:57

Sad će da izgube izbore,samo im je ona falila.Sve sami preletači,bljak.