Vučić: 'Ajte vi iz N1 i Nova Max... Adria Max, kako god... E da su vaše gazde ostale na vlasti, ovde bi rupa do rupe bila!
Printskrin

 

Opozicioni mediji prisutvovali su današnjem obilasku predsednika Vučića Obrenovcu i termoelektrani "Nikola Tesla", a sve sa namerom da pitanjima koja su dugo smišljali pokušaju da isprovociraju predsednika Vučića. 

Vučić je najpre televiziju NewsMax Adria nazvao Nova Max, mada i nema neke razlike, svima im je isti gazda i istu politiku zastupaju.

- Izvinjavam se ako sam vas uvredio što sam vas nazvao Nova Max - rekao je Vučić.

Predsednik ih je, osim što im je odgovorio na svako postavljeno pitanje, dodatno zbunio, a njihove gazde posramio zbog loših rezultata koje su imali za vreme svoje vlasti:

- Mnogo mi je drago što ste prošli ovako divnim putevima, da ste prošli dok su ovi vaši bili na vlasti, to je sve rupa do rupe bila. Niste mogli da prođete, trebalo vam je sigurno pola sata duže, a sada putevi kao u Austriji, Švajcarskoj, sve uređeno u poslednje 2-3 godine. Skela, Urovci, možete i do škole u Zvečkoj da odete, 5 fiskulturnih sala smo uradili samo u Obrenovcu. Čestitam što prisustvujete istoriji i što je situacija mnogo bolja nego kad su ovi vaši upravljali, a pouzdano znam da je Šolak naročito srećan, on je oduševljen - rekao je predsednik novinarima NewsMax Adria i N1. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
stevo

12.11.2021 00:36

Vucic ih uvek pogodi pravo u centar.......Pravo u metu