ŠEŠELJ ŽESTOKO REAGOVAO ZBOG UNIŠTENJA MURALA Ratko Mladić je veliki junak srpskog naroda, evo šta sad treba uraditi
Foto: Ilustracija

Ipak, lider radikala ne smatra da tzv. "antifa" organizacije treba zabraniti, ali ukazuje na to da u Srbiji ima organizacija koje su izrazito antisrpskog karaktera.

- Ja lično nisam pristalica zabrane organizacija, ali sam pristalica strogog kažnjavanja svakog takvog ispada. Na primer, ovaj koji je danas prkosno krečom posuo mural generalu Mladiću trebalo bi da od sudije za prekšraje dobije primerenu kaznu. Zabrana organizacija nema nekog velikog efekta. Kod nas još nismo stigli do terorizma, ali ima organizacija koje su izrazito antisrpskog karaktera, sve bezobraznije i drskije nastupaju i ja bih počinioce konkretnih ispada kažnjavao - rekao je Šešelj.

Lider radikala podseća na veliku ulogu koju je u odbrani Srba imao general Ratko Mladić, ali i na činjenicu da je general osuđen od strane tribunala koji je osnovan na nelegalan način.

- Ratko Mladić je veliki junak srpskog naroda i mi sa ponosom iscrtavamo njegove murale. Osuđen je od strane najvećih srpskih neprijatelja za nedokazanu krivicu i od tribunala koji je apsolutno nelegalno formiran - izjavio je za naš portal Vojislav Šešelj.

Potpredsednik SRS Vjerica Radeta oglasila se sinoć na društvenim mrežama u znak podrške mladima u Srbiji koji su odlučni da pokrenu akciju crtanja murala generala Mladića širom Srbije.

- Akcija crtanja murala generala Mladića diljem Srbije. Bravo Srbadijo, srećno - napisala je Radeta.

 

 

Podsećamo, Srbi su u Haškom tribunalu osuđeni na preko 1.000 godina zatvora. Ramuš Haradinaj, Naser Orić, Ante Gotovina i mnogi drugi Hrvati, muslimani i Albanci oslobođeni su.

Za zločinačku akciju "Oluja" u Haškom tribunalu niko nije osuđen.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (4)

Loading
beba

10.11.2021 15:06

Naravno da je bio junak.I ponovo treba da osvane na istom mestu

momci

10.11.2021 18:57

Komandante Srbine pravi, hvala ti za sve sto si za Srbe ucinio, neka ti Bog da snage za tvoju borbu 👍👍🥰🥰🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Mile

11.11.2021 10:07

Priča o takozvanom generalu je zapravo odraz unutrašnjih frustracija zbog toga što je Hrvatska ekonomski tigar u odnosu na Srbiju.

Baja

11.11.2021 10:46

Zasto dovodite toga zlocinca i bitangu u emisije ?