MOMIROVIĆ ODGOVORIO N1: Samo politički spin majstori mogu da daju takav naslov
mgsi.gov.rs

Naslov teksta N1 "Momirović: Ne vidim problem što će svi građani Srbije plaćati za metro" je sve samo ne ono što je ministar Momirović zaista rekao.

- Samo politički spin majstori mogu da daju takav naslov. Vlada Republike Srbije gradi i obnavlja našu zemlju. U Srbiji se trenutno gradi hiljade kilometara autoputeva, lokalnih saobraćajnica, kanalizacione i vodovodne mreže, završava se najbrža pruga u Istočnoj Evropi koja će povezati Beograd i Novi Sad i po prvi put se kontinuirano grade postrojenja za preradu otpadnih voda!

Nećemo dozvoliti podelu na dve Srbije, ma koliko to neko želeo i mi stojimo ujedinjeni u izgradnji moderne Srbije. Nije valjda da ćemo da se delimo po pitanju budućnosti, zašto Beograđani kao i svi drugi građani Srbije da plaćaju most preko Save kod Šapca, auto-put od Preljine do Požege, brze saobraćajnice, kanalizacionu infrastrukturu na više od 70 lokacija, socijalne stanove za žrtve zemljotresa u Kraljevu ili metro u Beogradu?

Gradimo, obnavljamo Srbiju iz realnih osnova, da bi nam deca imala brže i sigurnije puteve i čistiju životnu sredinu. Cela država je nakon što je pre 2012. godine bila na rubu ekonomske propasti stala ujedinjena oko cilja obnove Srbije - saopštio je Momirović.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading