ŠEŠELJ RASTURIO OPTUŽBE MILETA NOVAKOVIĆA Marić napustio emisiju, lider SRS izneo šok dokaz o režiranom procesu Zvezdanu i Legiji
Foto: Printscreen Happy TV

- Lažov veliki, vidi se odmah ovde. On kaže da sam ljudima iz Zemunskog klana "davao vetar u leđa". Jeste, duvao sam hu, hu - rekao je ironično Šešelj za jutarnji program Happy TV.

Lider radikala je rekao da nije bila nadležnost gradske opštine da daje dozvole za gradnju, već je to bilo na Upravi za urbanizam Grada Beograda.

- Pa, gde je taj amanet? Taj amanet će na sudu morati da dokazu - rekao je Šešelj.

Mile Novaković će na sudu morati da dokazuje tvrdnju da su Šešelja "pripadnici zemunskog klana finansirali".

 

Lider radikala je rekao da je jedino tačno u Novakovićevim rečima o njemu to da su ga pripadnici zemunskog klana molili da ne ode u Hag.

Predsednik SRS objašnjava da je Novaković prećutao to da je Zvezdan Jovanović saslušavan pod batinama i podsetio da su likvidirani Dušan Spasojević i Mile Luković Kum.

Šešelj je rekao da je u poseti Zvezdanu i Legiji išao da iskaže solidarnost i da će im kaže da će se boriti da im obnovi proces jer je bio režiran.

Postoji i dokaz da je proces režiran, objašnjava Šešelj. Taj dokaz se nalazi i u izjavi Novakovića, a radi se i navodnom priznanju Zvezdana Jovanovića koji je načinjen bez sudskog naloga, a sudija Nata Mesarović je taj snimak u sudnici prikazala.

- Nešto što je apsolutno zabranjeno prikaže u sudnici. Neophodno je prisustvo advokata i nalog istražnog sudije. To govori i Novaković. Vidiš li ti koliko je ovo skandal? Ovo ljulja srpsko pravosuđe! - rekao je Šešelj.

Voditelj Milomir Marić u jednom trenutku je ustao i napustio studio.

- Idi, Mariću! Dosadan si - dobacio mu je Šešelj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading