DODIK O SUSRETU SA ESKOBAROM Zagrlio sam ga i rekao da možemo njegovu imovinu u Americi da zamenimo sa mojom!
Foto: Printscreen

Predložićemo bar pet zakona koji će vratiti Srpskoj oduzeta prava.

Rekao je ovo srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD Milorad Dodik nakon sednice vladajuće koalicije u zgradi Vlade RS sa predstavnicima stručnih timova svih partija, piše Srpskainfo.

– Sutra ćemo uputiti NS RS razlučite setove zakona odnosno informacija za održavanje posebne sednice, vezano za zakone koji su prenošeni, a posebno za saglasnost koja je data za odbranu, pdv i VSTS – rekao je Dodik.

Ponovio je da je sve bilo protiv ustavno od strane međunarodnog faktora.

– Uredićemo oblast pravosuđa. Nakon skupštine opet će ova ekipa da sedne i da napravi akcioni plan. Opredeljeni smo i jedinstveni da idemo do kraja - rekao je Dodik.

On je rekao da će u roku od šest meseci biti doneseni potrebni zakoni za vraćanje nadležnosti. Komentarisao je i sastanak sa Eskobarom.

- Navodno je Eskobar rekao da sam ja kao nešto spreman da razmislim. Ja sam njega upoznao i rekao da ćemo dati rok od šest meseci da se ovo uredi kako treba. Ja sam njega zagrlio i rekao da ako želi možemo svu njegovu imovinu u Americi da zamenimo sa mojom, ako misli da ja nešto imam. On se samo nasmejao - rekao je Dodik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading