Brbanić: Đilasu treba pomoć stranog faktora
Printscreen

 

Brnabić je ocenila da je to neverovatno i ukazala na "užasne napade" na predsednika Vučića, Srbiju, vladu i vlast od dela medija i javnosti i pokazala primere iz pojedinih medija.


Među primerima iz ove godine koje je pokazala u emisiji Hit tvit na TV Pink je i izjava ćerki premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića da ih proteruju iz Srbije, što je nazvala paradoksom jer je zapravo sve vreme Danilu Vučiću bio zabranjen ulazak u Crnu Goru.

"Vidite te paralele, šta god da se desi, Danilo Vučić je proteran iz Crne Gore, zabranjen mu je ulazak u Crnu Goru, bez obrazloženja, a niko o tome ne piše. Sada tajkunski mediji to dočekuju da bi dodatno napali Danila Vučića", navela je Brnabić.

U prilog tome pokazala je sutrašnju naslovnu stranu jednog medija na kojoj se navodi da "Danilo Vučić ima sumnjive kontakte u Crnoj Gori", a iznad naslova piše "zbog navodne veze sa navijačkim grupama".

"Kakve veze sada imaju navijačke grupe sa ulaskom u Crnu Goru?", upitala je Brnabić.
Brbanić: Đilasu treba pomoć stranog faktora

Instagram

 


Ona je ocenila da ono što se radi predsedniku Vučiću napadima na njegovu porodicu, nema nikakve veze sa Danilom Vučićem.

"Ovo je direktan napad na Vučića, ovo je insturumentalizacija njegovog sina, njegove porodice, da se napadne on. To napadaju mediji koji su u vlasništvu Ðilasa i Šolaka. To je najprljavija kampanja koju smo ikada videli, a tek počinje. Ova kampanja prema Vučiću i SNS će biti nešto najbrutalnije što smo videli, jer se uvezuje sa medijima u regionu, čiji su vlasnici isti ovi ljudi koji su vlasnici ovih medija", rekla je Brnabić.

Brnabić je, komentarišući izjave tokom posete Vašingtonu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa o Srbima sa KiM, rekla da je to što je Ðilas uradio sramota i ispod svakog, ne političkog, nego ljudskog nivoa.

"Ðilas je u kampanji od vrata do vrata u Vašingtonu, dok mi obilazimo Srbiju", rekla je Brnabić

Brbanić: Đilasu treba pomoć stranog faktora

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

 


Ona je istakla da je Srpska lista na izborima na KiM izvojevala istorijski ubedljivu podršku Srba.

"A onda se nađe neki pametnjaković Ðilas, da sedi ovde, ide u Vašington i priča njima da su kriminalci. To je skandal i sramota", navela je Brnabić i ocenila da Ðilas nema šta da radi u srpskoj politici.

Premijerka je zaključila da su stvari koje je Ðilas izgovorio u Vašingtonu i Glasu Amerike takve da je i Gabrijel Eskobar pocrveneo od sramote.

"Ðilas zna da se na vlast neće vratiti tako što će narod glasati za njega, nego zato što će imati podršku stranog faktora", navela je Brnabić.

Ðilas je u intervjuu za Glas Amerike, pored ostalog, rekao da na Kosovu i Metohiji "imate ljude koji su kriminalci, zaista su kriminalci, optuženi sa raznih strana, osumnjičeni, koji formiraju svoju listu na Kosovu i onda uzimaju 99 odsto srpskih glasova i sede u vladi Kosova".

(Kraj) tđ/gri

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading