VUČIĆ POSTAVIO N1 NA MESTO To nije vaš posao!
Foto: Printscreen

- Ja razumem da ste vi toliko ostrašćeni i da govorite ko obmanjuje ili ne obmanjuje, bez obzira na to što to nije vaš posao. U tom saopštenju se govori o tome da je Srbija kriva i destabilizujući faktor na Zapadnom Balkanu. Zar vam to nije dovoljno? Pričate o zamrzavanju imovine, ja vam kažem - Molim ih da mi zamrznu svu imovinu u inostranstvu! Meni zamrznite za ceo život, a ovoj dvojici tajkuna samo na godinu dana - rekao je Vučić i dodao da se njima i ne mogu prebrojati svi računi u inostranstvu. - Meni ne možete da nađete nijedan. Znate zašto? Jer ga nema.

Posao ambasadora je da se sastaje sa svima koji misle na jedan, drugi ili treći način - rekao je Vučić.

- Ako hoćete da se Srbija odrekne svoga naroda svuda i time postane stabilizujući faktor, ja to neću. Mi moramo da podržimo pravo našeg naroda da bude svoj na svome, da ima pravo da ispoveda svoju veru, da ima pravo na svoje pismo.

- Ja sam ponosan na ono što smo radili, čuvali mir i stabilnost. Još nešto, iznenadiće se kada budu videli koliki broj kongresmena će da potpiše "srpsku rezoluciju"u narednih mesec dana. Da se vidi koliku podršku ima Srbija.

Komentari (5)

Loading
Мијо

07.11.2021 12:47

Н1 гледа на разне начине да провоцира они су као телевизија и као уредничка кућа чист промашај у нашој земљи. Они само знају да се баве обманама и лажима. Вучић им је рекао праву ствар тако и већина нас грађана мисли.

Zeljko

07.11.2021 15:36

CNN1 ponovo pokušavaju da izigravaju oštre medije ali su ponovo ispali glupi.

stevo

07.11.2021 20:17

N1 napada i optuzuje,Vucic iznose argumente,E,tu je razlika izmedju vlasti i opozicije

Slobodan

07.11.2021 21:34

Postavio je narod njih na mesto i opet ce, na izborima davanjem podrske Vucicu opet.