VUČIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU Crna Gora mom detetu zabranila ulaz bez ikakvog razloga
Instagram

- Nisam ni ja znao, iako je bilo nekih natpisa u štampi. Ali mi to najviše govori o onima na političkoj sceni Srbije i Crne Gore i njihovim medijskim pomagačima. Optuživali su Srbiju 12 dana. Video sam da ste vodili kampanju porodice Krivokapić iz Beograda kojima nikada nije bio zabranjen ulazak u zemlju i za koje verujem da će uvek biti dobrodošli u našu zemlju - rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da nikada nije vođena kampanja protiv Crne Gore koja je njegovom detetu zabranila ulaz bez ikakvog razloga.

- Ja znam šta biste vi želeli da kažete, da to nije iz čistog hira prema meni, ili zato što je on moj sin. Moguće je da ste hteli da kažete da je to zbog toga što je dva puta prisustvovao litijama u Crnoj Gori. Ali, ja nikada nisam dobio zvanično objašnjenje, ni moj sin nije dobio zvanično objašnjenje - izjavio je predsednik.

Vučić je napomenuo da se već danima vodi kampanja protiv njega u medijima, počevši od toga da je bio ratni zločinac na teritoriji na kojoj nikada nije bio do toga da neko kaže da treba da mu zamrznu račune.

- Nisam ja Đilas i Šolak, nemam ni jedan jedini račun - rekao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zeljko

07.11.2021 15:37

Zamislite sada da mi uvedemo meru zabrane ulaska u Srbiji za decu Krivokapića?

stevo

07.11.2021 20:19

Tuzno je to da preko deteta igraju nekakvu prljavu igru,mislim naravno na crnogorce

Mile Bambus

07.11.2021 21:45

Srbija je ok sa svima, a momak je korektan, lepo vaspitan i ovo je sve deo politike protiv Vucica i treba to da stane, jer nije casno.