ĐILAS DOBIO BRUTALAN VUČIĆEV ODGOVOR Uvek su im Srbi krivi, to je oprobani recept!
Foto: Printscreen

- Borba za vlast je nešto što je prirodno, racionalno i demokratsko pitanje, ali borba za vlast mora da bude skopčana i sa moralnim principima. Ako se radi samo o interesu bogatih pojedinaca koje narod ne zanima, onda ćete teško dobiti podršku građana - rekao je Vučić.

On kaže da je ono što je Dragan Đilas rekao u Americi oprobani recept i da decenijama slušamo kako su svi Srbi na severu Kosova i Metohije kriminalci.

- Pa, gonili su Olivera Ivanovića i rekli da je on ratni zločinac. Držali su ga u pritvoru i u zatvoru. Gonili su Veselinovića, Radojičića... Sad su bukvalno svi Srbi na severu... To je politika u kom je nekome sve dozvoljeno i u kojoj je važno pronaći krivca, a krivci su uvek Srbi. To što neki srpski političari žele da učestvuju u tome da bi se nekome dodvorili, da bi dobili podršku spolja i vratili se na vlast da bi mogli ponovo da pljačkaju, ja nemam problem sa tim jer sam sigran da to ljudi vide - rekao je Vučić i dodao da neće napadati predstavnike srpskog naroda dok drugi napadaju na njihovu slobodu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Slobodan

07.11.2021 11:28

Srbija ne naseda na Djilasove podmetacine. On je lazovcina.

stevo

07.11.2021 20:21

@Slobodan - Djilasu nikada nije bilo stalo do Srbije i gradjana,vec samo do licnog interesa

Aca

07.11.2021 11:28

Najlakše je okriviti Srbiju i Srbe za sve.

Мијо

07.11.2021 12:30

Таква је нажалост данашња опозиција. Они су се довољно показали шта рећи за такве људе ова слика доста говори о њима и свака даља реч је сувшина.

Milan

07.11.2021 14:33

Sta reci o Djilasu coveku koji vredja i ponizava srpski narod osim da je najvece zlo .