Vujadinović: Tadićeva jedina briga bilo to da izmoli, da se nelegalno proglašenje nezavisnosti Kosova pomeri dok on ne bude izabran na izborima
Printscreen

 

- Drznuo se Boris Tadić, da govori danas o teatru u odnosima između vlasti Republike Srpske i Srbije, namerno zaboravljajući, da je jedini teatar u tim odnosima bio u doba kada je on obavljao funkciju predsednika Srbije, kada se celokupan odnos prema Republici Srpskoj, ogledao u teatralnom grljenju sa predstavnicima vlasti Republike Srpske i deklarativnoj podršci narodu sa druge strane Drine.

Na žalost, nije se sve na tome zadržavalao. Na delu je bio i besomučni progon i hapšenja svakoga onoga ko je na bilo koji način učestvovao u odbrani Republike Srpske ali i Srbije, na Kosovu i Metohiji,a potom su ti isti ljudi slati u kazamate širom sveta, uz stalna izvinjavanja i samoponiženja Srbije.

Ako pak govori o neiskrenosti politike i prema samoj Srbiji, koju danas spočitava Aleksandru Vučiću, treba podsetiti da je Tadićeva jedina briga bilo to da izmoli, da se nelegalno proglašenje nezavisnosti Kosova i Metohije, pomeri dok on ne bude izabran na izborima a u svemu tome je važnu ulogu imao i njegov bliski saradnik Vuk Jeremić. Nakon svega toga, useledio je i beg u inostranstvo, tokom mitinga za Kosovo i Metohiju, a zatim je stigao konačni pečat takvoj neiskrenoj i štetnoj politici kroz postavljanje pitanja Međunarodnom sudu pravde.

Nismo zaboravili i to da se Boris Tadić svojski potrudio i u poslu otcepljenja Crne Gore, 2006  godine. U to vreme bio je zauzet praćenjem provođenja pljačkaške privatizacije u režiji Demokratske stranke, na čijem je čelu tada bio.

Briga o Srbima u Hrvatskoj se svodila na stalna izvinjavanja zvaničnoj Hrvatskoj, bez ijednog pomena o obimu stradanja Srba, pogotovo u zločinačkoj akciji " Oluja".

Jedino tačno što kaže Boris Tadić, je to da je današnja politika, koju predvodi Aleksandar Vučić, potpuno suprotna od svega što je on radio. To je tačno, na svu sreću i Srbije i svih naših sunarodnika u regionu!

Posledice njegove politike, Srbija i srpski narod uopšte, će osećati još dugo, ali uz čvrstu odlučnost da ne dozvoli da se takva politika ikada više vrati.
Bilo, ne ponovilo se!! - istakao je Vujadinović

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading