JADNA POKOJNA VERICA BARAĆ! Đilas nema obraza
Printskrin

 

Nakon što je objavljena vest da se Đilas sastao sa Gabrijelom Eskobarom, obelodanjeno je da je jedna od tema i borba protiv korupcije.

Cinizam je da čovek koji je punio izveštaje Saveta za borbu korupcije ima obraz da govori o borbi protiv iste!

Verica Barać koja je bila na čelu Saveta za borbu protiv korpucije, prva je raskrinkala i objavljivala malverzacije Dragana Đilasa i DS-a, kao i korupcionaške afere zahvaljući kojima je zaradio milione.

- Ovde je dozvoljeno da gradonačelnik ima privatne firme koje se bave ovim medijima. Nema tu mnogo, njih nekoliko, koji između sebe naravno neće dati podatke, jer su svi u tom krugu. Ovo je tačno za Đilasa, Šapera, A media koja je vezana za G17plus, i prema tome šta su radili. Tu je dolazio njihov čovek, koji se ljutio na to. Mi smo ga pitali "Jesu li podaci tačni, jel ti tačno da ste sve ove usluge davali svim ovim institucijama gde je zaista g17 postavio direktora? Jel to tačan podatak? - Jeste, ali to nije ništa naš prihod - odgovorio je tada Đilasov čovek predsednici Saveta za borbu protiv korupcije, Verici Barać.

- Mi se nismo bavili vašim prihodom, mi smo se bavili kako država preko ovih agencija utiče na medije. Kada ih pitate jesu li podaci tačni, oni kažu da jesu, ali to nema veze.

- Naprotiv ima veoma veze, jer to ne bi bio Šaper, Đilas i agencija za Dinkića da nema veze. Pitali bi kakvo bi bilo njegovo mesto na tržištu da nisu vezani za Tadića i DS. i još najgore, vezani su za budžet. i to tvrditi da to nema veze, nego su to prosto to tako pametni i kreativni ljudi koji okreću toliki novac. To je bezobrazluk i cinizam. Stalno posluju sa budžetom, toliko su sposobni na tržištu da stalno posluju sa budžetom - rekla je tada Baraćeva.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Crna Leptirica

05.11.2021 07:42

E Djilase nista ti nije sveto.

Tadija

05.11.2021 07:52

Nema korumpiranije osobe od Dragana Đilasa.

David

05.11.2021 09:26

Nema veceg lopova od Djilasa ,covek je pokrao sve sto se pokrasti moze .

Jana

05.11.2021 09:37

On je pokazao da nema stida ni obraza i ne treba da se mediji bas bave njim, treba ga iskulirati i onako ga narod nece.

Мијо

05.11.2021 09:50

Ђилас никада није имао образ тај човек је једно велико зло.