SRAMOTA NA N1, ŠTA TO BEŠE OBRAZ: Ana Brnabić je nevaspitana jer joj upadaju u reč i govore joj da laže! (FOTO)
Foto: Printscreen

Premijerka je reagovala nakon što joj je novinarka nepristojno upadala u reč, čak joj u jednom trenutku i rekla da laže:

- Ja vas molim da mi ne kažete da lažem zato što ne lažem. Molim svoj tim da mi nađe informaciju sa sajta N1 koja kaže da buster doza nije proverena, a u ovom trenutku nije ni potrebna, a nisu ni sigurni da je bezbedna, pošto mi je Žaklina Tatalović rekla kao predsednici Vlade Republike Srbije da lažem - odgovorila je premijerka.

- Ne očekujem od vas izvinjenje za to što ste mi kao predsednici Vlade rekli da lažem, iako ne lažem. To zaista dovoljno govori o vama, vašem vaspitanju i načinu na koji vi predstavljate svoj medij. Hvala vam na tome - rekla je Ana Brnabić.

Naravno, oni koji izvrću stvarnost, imaju i različito poimanje sramote, pa su tako jutros Đilasovi poslušnici sa N1 osuli drvlje i kamenje po Ani Brnabić:

SRAMOTA NA N1, ŠTA TO BEŠE OBRAZ: Ana Brnabić je nevaspitana jer joj upadaju u reč i govore joj da laže! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

Profesorka beogradskog Univerziteta Biljana Stojković ocenila je u Novom danu da su jučerašnje optužbe premijerke upućene TV N1 dokaz "nemanja pristojnosti u vlasti", da to "ništa nije neobično", kao i da je Srpska napredna stranka "ubila politiku" u našoj zemlji.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading