MARINIKA TEPIĆ I PRAĆKA Epski spektakl u režiji Dragana Đilasa: Spašavanje drogiranih kokoški
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

Ne stišava se bura na srpskoj političkoj sceni od kada je Marinika Tepić uhvaćena u novoj laži, verovatno najvećoj do sada, mada znajući je, verovatno će nastaviti da prevazilazi sebe i dalje.

Posle kokošaka koje uzgajaju marihuanu u Moroviću, Marinika Tepić sada je izmislila da je neko pucao na bivšeg predsednika sindikata EPS-a Milana Đorđevića Đokina.

Koliko je Marinika preterala svedoči i činjenica da je sam Đorđević mora da se oglasi i demantuje navode Đilasove perjanice.

- Deca su gađala praćkom, nemam dokaze da je bilo ko pucao - rekao je Đorđević.

Marinika Tepić se dalje, po običaju, nije oglašavala. Nastavila je u svom maniru da alarmira javnost, a potom kada za svoju priču nema nikakve dokaze, jednostavno zaćuti do sledeće navodne "afere".

Vučić pozvao nadležne da provere

Predsednik Vučić izjavio je danas da nema saznanja da je neko pokušao da upuca, kako tvrdi Marinika Tepić, sindikalca EPS Milana Ðorđevića Ðokina.

Vučić je pozvao nadležne organe da to odmah provere.

Đilasovi novci ubrzano razvijaju sve njene talente

Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, navodi da Marinika Tepić radi ubrazano podstaknuta novcem koji dobija od Dragana Đilasa.

- Taman čovek pomisli da je dostigla vrhunac gluposti, kad ona nepresušan izvor! Od video-igrice, koka nosilja do praćke kratak je put, a Đilasovi novci ubrzano razvijaju sve njene talente! Pa tako, sve dok je žetona za Mariniku biće i praćki! Ne brini Dragane, radi za sve pare! - napisala je Sandra Božić.

Marinika spasila drogirane kokoške

Narodna poslanica Nevena Đurić kometarisala je izjave Marinike Tepić.

- Vest dana: Marinika spasila drogirane kokoške od rafala iz praćke! Profesionalne!  Opasnije od puške, ej! Takve u video-igrici koristi zla srpska paravojska. Đilasova reakcija: Dobiješ porše i sledeći vikend, tako si "hrabra". Ali: obavezno Vučića da okriviš! - saopštila je Đurićeva.

Nije navikla na istinu

Narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije, Milenko Jovanov, takođe se oglasio povodom laži Marinike Tepić da je neko pucao na bivšeg predsednika sindikata EPS-a Milana Đorđevića.

- Šta, MarinikaTepić opet slagala? Pa ne sme ona, sirota, drugačije. Nju bi infarkt opaučio kada bi izgovorila istinu. Organizam joj na to nije navikao... To bi bio strašan stres. Ogromna promena... Organizam bi se pobunio, reagovao bi... - napisao je Milenko Jovanov na Tviteru.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Milica

03.11.2021 16:54

Nije ni cudo sto Marinika Tepic laze, ugledala se na svog pokvarnog gazdu Djilasa. Treba da je bude sramota.

Gorance

03.11.2021 17:09

Pa, kada nema nista drugo, Marinika prione da izmislja bajke. Mora da opravda platu kod Djilasa.

Nona

03.11.2021 17:48

E ljudska glupost stvarno nema granice. Samo dok Đilas plaća bice i ovakvih izmišljotina

Julija

03.11.2021 21:00

Mariniku niko vise ne slusa, svi su vec postali imuni na njene lazi!

Tintor

04.11.2021 01:09

Marinika mora da slaze jer ako to ne uradi onda je boli glava nedelju dana,a po tome se ugledala na svoga gazdu Djilasa koji joj svaku laz placa