SANJAJU O CENZUSU ZA KAFANSKIM STOLOM: Jedini plan i program - smišljanje afera
Printscreen

Svesni da nemaju podršku u narodu, pozivaju na ujedinjenje opozicije na predstojećim izborima, ali za sada su se izgleda ujedinili samo za kafanskim stolom.

Još odlučili konkretno nisu da li će pred glasače ili ne, ali zato Vuk Jeremić, Miroslav Aleksić i Đorđe Vukadinović, sedeći u kafiću na Vračaru izmišljaju nove afere.

Znaju da je teško osporiti sve rezultate u poslednjih nekoliko godina koji se, pre svega, oslikavaju u izgrađenim putevima, kovid bolnicama, nabavci vakcina među prvima u Evropi i svetu, povećanim platama i penzijama, podršci građanima zbog krize izazvane pandemijom, ugostiteljima i privredi, visokoj stopi rasta uprkos krizi u celom svetu.

Nemajući nikakve planove, sede u kafiću i pakuju – afere.

Jer to je najviše što mogu. Za sada nisu izašli sa idejom kako da unaprede ekonomiju, da izgrade puteve, bolnice, da zaposle ljude. Da su znali uradili bi to dok su imali vlast. Pokazali su šta znaju i sada im je ostalo samo da „iz dosade“ dok ispijaju piće u kafani smišljaju kako da oblate one koji su pokazali da znaju i umeju.

SANJAJU O CENZUSU ZA KAFANSKIM STOLOM: Jedini plan i program - smišljanje afera

Printscreen

 

Uvereni su da izbore u Beogradu mogu da dobiju, to verovatno pokazuje anketa u vračarskim kafićima. Pred narod u Srbiji ni ne smeju, jer nemaju šta ni da kažu.

Jer diplomirani ekonomista Miroslav Aleksić, koji je posle 10 godina studija iste završio sa prosekom 6,33 verovatno ni ne može da osmisli bogznakakav ekonomski preporod. 

SANJAJU O CENZUSU ZA KAFANSKIM STOLOM: Jedini plan i program - smišljanje afera

Printscreen

 

Naime, društvenim mrežama ovih kruži fotografija uverenja Mikija Aleksića o završenim studijama, na kojoj se vidi da je završio s prosekom 6,33 i to nakon deset godina od upisa. Nije mu ni škola baš bolje išla, prema fotografijama svedočanstva vidi se da je godinu završio sa dobrim uspehom.

Nije Miroslav Aleksić bio „dobar“ samo u školi. Ume on da omane i sada pa je tako nedavno na društvenim mrežama objavio fotografije protesta uz kometar da su građani Trstenika blokirali lokalni put, zbog naprednjačke vlasti, koja je sklonila trotoar. I sve bi to bilo okej, da sporni trotoar i još dva kružna toka u Trsteniku nisu projekti iz 2012. kada je predsednik opštine bio upravo Aleksić.

Da za ovim kafanskim stolom jedino što može da proizađe je neka afera i neosnovani i neargumentovani napadi na vlast jeste i nedavna reakcija Đorđa Vukadinovića, bivšeg poslanika na odluku Kriznog štaba da se uvedu kovid propusnice. Mesecima već “dušebrižnici” iz Jeremićeve i Đilasove „kuhinje“ prizivaju da se uvede pozitivna diskriminacija za one koji su vakcinisani, ali su nakon odluke Kriznog štaba odmah zakukali na mrežama. Brže-bolje je Vukadinović tu odluku na mrežama nazvao nepotrebnom i diskriminativnom, te je ocenio kao „privikavanjem na teror“. Kakav tačno teror, nije objasnio. 

Jeremić, koga u poslednje vreme napušta sve više članova, izgleda da je rešio da se „sabere“ te da okupi ono malo istomišljenika što mu je ostalo. Za to mu je, izgleda, dovoljan kafanski sto. Jer teško da bi se makar i u tom kafiću na Vračaru našao još neko ko bi podržao njegove apele zapadu da ih podrže u rušenju vlasti. A znamo dobro kako su prošle države gde su Amerikanci pomagali narodu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading