NEPRIMERENO PONAŠANJE ŽAKLINE TATALOVIĆ NA KONFERENCIJI Rekla premijerki Brnabić da laže, a onda je dobila odgovor koji je osramotio za sva vremena (VIDEO)
Foto: Tanjug/Zoran Zestić

- Znam da vaši mediji produkuju afere, a to ne znači da su one istinite ili dokazane. Ja neću odgovarati na fabrikovane afere - rekla je Ana Brnabić.

Ona je objasnila da kada bi verovala svemu što je čitala i čula na N1, onda ne bi primila buster dozu vakcine, ali je tada Žaklina Tatalović optužila premijerku da laže, nepristojno joj upadajući u reč.

- Ja vas molim da mi ne kažete da lažem zato što ne lažem. Molim svoj tim da mi nađe informaciju sa sajta N1 koja kaže da buster doza nije proverena, a u ovom trenutku nije ni potrebna, a nisu ni sigurni da je bezbedna, pošto mi je Žaklina Tatalović rekla kao predsednici Vlade Republike Srbije da lažem - odgovorila je premijerka.

U nastavku je premijerka citirala je vest sa N1 da "treća doza nije treća sreća" i još dve vesti za N1 protiv treće doze.

- Ne očekujem od vas izvinjenje za to što ste mi kao predsednici Vlade rekli da lažem, iako ne lažem. To zaista dovoljno govori o vama, vašem vaspitanju i načinu na koji vi predstavljate svoj medij. Hvala vam na tome - rekla je Ana Brnabić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Jovica

02.11.2021 13:01

Moje misljenje je da N1 treba da se zatvori to je lakrndija od tv

Ја

02.11.2021 16:45

У времену када су прави новинари радили у медијима овакво понашање не да није било допустиво већ никоме није падало на памет да се било ком премијеру обрати са ,,лажете,,.Ко су ови новокомпоновани које себе сматрају новинарима?Од кога су учили о кодексу новинарске етике?И на самом почетку или на крају поставља се питање из каквог породичног миљеа и васпитања потичу?

bibi

02.11.2021 18:49

Nema tu novinara, samo blejatori, ko će više slagati i uvrediti, sve da bi se dodvorili tajkunima i za neki sitniš sa kojim su ih kupili....