Tomić: Đilas širi svoju mrežu laži
SNS

Prenosimo saopštenje u celosti:

"Multikom imperija nudi "rešenje", "istinu" za građane Srbije i vredne seljake?! Ovo je početak dobrog vica i pokušaj još jednog lošeg performansa Multikom imperije Dragana Đilasa da zamaže oči građanima Srbije i širi svoju mrežu laži. Kažu da se brinu za položaj poljoprivrede i poljoprivrednika? Jedini poljoprivrednik za koga Dragan Đilas brine jeste njegov posilni Bulatović, od koga je preko "pozajmice" od 50 hiljada evra kupio stranku, jer 10.000 potpisa nije u stanju da skupi. Pored toga, ovo mu dođe i jeftinije. Tajkunski poslušnici su uvek bili jeftina roba. Baš briga Dragana Đilasa za poljoprivrednike, jer da ga je briga prvo ne bi upropastio PKB koji je nekada bio naš gigant, niti bi mu smetalo što danas ima strateškog partnera i radi. Ne bi Đilas ni uništio IMT i fabriku motora Rakovica, niti bi vrištao kad god država potraži strateškog partnera.

U vreme Dragana Đilasa prosečna zarada u Srbiji bila je tek nešto iznad 300 evra, a do kraja ove godine biće 618 evra. Inflacija je u tajkunsko vreme bila dvocifrena, a danas oko 3%, čak i manja nego u EU. U vreme Dragana Đilasa fabrike su katančene, a danas se otvaraju i ulaže se u razvoj infrastrukture, ekonomije, kulture, sporta i poljoprivrede. Ako su zaboravili, sa zadovoljstvom ćemo ih podsetiti na sve ovo: ne mogu narod da prevare, internet je prepun informacija i slika iz vremena njihove pljačke. Žuti tajkuni optužuju državu za bilo šta? Pričaju, očigledno, o vremenu kad su oni gospodarili Srbijom i krojili crnu sudbinu svima. Mentalno zaglavljeni u tom periodu, takvi nisu u stanju ni da razmišljaju drugačije.

Zaboravili su uposlenici Multikom imperije da u njihovo vreme niti je bilo robnih rezervi, niti je država radila da zaštiti životni standard građana. Moraju da prestanu da uče ekonomsku doktrinu Dragana Đilasa i Envera Hodže, konačno da shvate da svetsko tržište utiče na kretanje cena robe, pa i u poljoprivredi, i da i cene energenata utiču značajno. Zato danas država ugovara najpovoljnije cene za energente, stabilnost i diverzifikaciju u snabdevanju, jer je interes građana najbitniji a ne tajkunski džep kao kod Đilasa. Neka se Multikom imperija ne brine, snabdevanje energentima biće i dalje stabilno i po najpovoljnijim uslovima, subvencije i pomoć poljoprivredi biće još veća. Srbija koju predvodi Aleksandar Vučić obezbediće nova tržišta za plasman naših proizvoda, a ne besomučno čerupanje naših sirovina, kao u vreme Dragana Đilasa. O uspehu govori i rast privrede, koji će ove godine biti 7,5%, a u vreme Đilasa imali smo pad i negativne vrednosti. Uostalom, građani sve jasno vide, pa neka Đilas izađe na izbore, ponudi rešenje i neka se izmeri, ako uopšte sme. Odgovor znamo, a zna ga i on. Otud i kukavičluk prljave kampanje koju protiv države vodi. Ništa bolje od toga taj - niti zna, niti sme", rekao je Tomić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading