VUČIĆ OČITAO BUKVICU HRVATSKOJ Da li vas je bar malo sramota da tako lažete?!
Foto: Printscreen B92

- Nije to taj čovek sam izmislio. To mu je rečeno da kaže zbog teških dela koje je učinio prema Srbima i crkvi Svetog Spiridona Čudotvorca u Petrinji - rekao je Vučić.

On je objasnio da su drugi svedoci rekli da ga nikada nisu videli i nisu hteli da se upuste u opasne igre pojedinih ljudi iz Hrvatske države.

- Ne odgovaram im kao predsednik koji nije počinio zločine. Na osnovu lažnih svedoka tako osuđuju Srbe - rekao je Vučić.

- Ovo je sramota i za EU i za one koji nam drže pridiku o vladavini prava. Ja mogu da nađem 10 svedoka koji će da kažu da je Plenković stavio čarapu na glavu i spalio kuće mojih predaka u Bugojnu, ali to nema veze sa istinom. Pitam ih da li ih je bar malo sramota da tako lažu? To se dešava zato što su oni mislili da su ulaskom u EU I NATO završili sve sa Srbijom, da je Srbija zakopana, zemlja koja će da bude poslušnik. Pošto Srbija brže raste, Srbija je problem, a Vučić je taj koji je kriv zbog toga - rekao je predsednik.

Vučić je na TV B92 objasnio da nikada nije bio u Petrinji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
srbin

30.10.2021 22:48

ziv ti nama bio sto godina predsedniče,a što se hrvata tiče,mogu samo da te mrze i nista vise.ima nas dovoljno da tebe i tvoju porodicu sacuvamo od raznoraznih budala i manijaka.