VUČEVIĆ OČITAO LEKCIJU KLEVETNICIMA IZ HRVATSKE Mogli su bar malo inteligentnije da slažu, isfrustrirani su zbog Vučićevih uspeha
Foto: Printscreen/instagram

- Ovo je još jedna u nizu idiotskih izmišljotina kojom se samo potvrđuje potpuna opsednutost i isfrustriranost zbog uspeha koje niže naš predsednik Aleksandar Vučić. Valjda pokušavaju da obore nacionalni rekord u plasiranju laži i "punjenju" medija o Vučuću i Srbiji, a setite se da su samo u jednom danu imali čak 122 vesti o Aleksandru Vučiću - napisao je Miloš Vučević.

On kaže da je potpuna nebuloza da je Aleksandar Vučić ikoga tukao u Hrvatskoj 1991. godine.

- Mogli su bar malo inteligentnije da slažu. Aleksandar Vučić je u to vreme bio student, i to jedan od najboljih. Nije se bavio politikom. Na sreću svih nas, kasnije je krenuo tim putem i mi svi zajedno sa njim, i cela Srbija koja danas ima čime da se pohvali, i koju svi hvale zbog uspeha na ekonomskom i diplomatskom planu, za razliku od onih koji nonstop plasiraju besmislene laži uz pomoć domaćih tajkuna i njihovih medija. Njih niko ne da ne hvali, već i ne spominje - napisao je gradonačelnik Novog Sada.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

30.10.2021 17:42

Zaista besmislena laz. Toliko mrznje prema coveku, koji nicim to nije zasluzio. Naravno, on ima svoj narod koji ga voli i podrzava u njegovom radu.

Oki

30.10.2021 19:28

Sramota je kakve sve izmišljotine plasiraju hrvati protiv Aleksandra Vučića.