PREDSEDNIK VUČIĆ SE OPROSTIO OD ĐOKIĆA Poslednji pozdrav drugu i saborcu!
Tanjug/Jadranka Ilić

 

Stevan Đokić preminuo je od posledica korona virusa u 44. godini! Poslednje dve godine bio je aktivni učesnik javnog života u Srbiji, kao analitičar aktuelnih dešavanja, posebno događaja vezanih za borbu protiv kriminala.

Đokić je bivši policajac koji je 2002. godine prešao u privatni sektor. Od tada, dugi niz godina profesionalno se bavio poslom privatnog detektiva i bezbednosnim savetovanjem.

Jedan od malobrojnih Srba koji je prošao osnovnu obuku za profajlera u Britanskom MI5. Bio je jedan od sekretara Svetskog udruženja detektiva, ali je početkom oružanih sukoba u Libiji, zbog javne podrške Pukovniku Gadafiju, ekspresno smenjen sa funkcije. Nedugo zatim, postaje član Ruske Asocijacije detektiva.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OPROSTIO OD ĐOKIĆA Poslednji pozdrav drugu i saborcu!

Printscreen

 

Bio je direktor Detektivsko Bezbednosne Agencije DBA ispred koje je više puta nagrađivan od strane državnih i privatnih institucija u Srbiji ali i u inostranstvu, a potom direktor Kontra-Informativne Agencije DBA.

Organizovao je i radio na tribinima i seminarima koji su se bavili problematikom sekti i narkomanije u Srbiji. Inicijator i učesnik mnogobrojnih humanitarnih akcija.

Doktorirao na AUGP na temu “Internacionalni mir i bezbednost”.

Zajedno sa Sašom Vujkom i Slobodanom Jovanovićem 2015-te godine održao je obuku za jednu generaciju polaznika IBSSA licenciranih telohranitelja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Septembar

29.10.2021 17:01

E neka si im rekao Z I V E O 100 god jos!!!!

Миомир

29.10.2021 17:12

Стевану Ђокићу вечни помен. Бог да му душу прости, лака му земља и анђели да га чувају. Породици Ђокић саучешће.

Zeljko

29.10.2021 18:59

Nek' počiva u miru i saučešće porodici, mnoge dobre ljude odnela je korona.

stevo

30.10.2021 00:57

Moje iskreno saucesce porodici Djokic.Nek pociva u miru