ZELENOVIĆ, ĆUTA I DOBRICA VESELINOVIĆ DOVELI KURTIJEVU LOBISTKINJU I PORUČILI Uništicemo celu Srbiju, neće samo Kosovo biti oteto!
Printscreen

Naime, ona je došla da podrži lidera ZZS i Otvorene građanske platforme “Akcija” Nebojšu Zelenovića, ekološkog aktivistu Aleksandra Jovanovića Ćutu, kao i pokret Ne davimo Beograd, koji se zalaže za saradnju između nezavisnih država Srbije i Kosovo.

Ovim povodom je Objektiv pitao građane Loznice kako komentarišu dolazak glavne lobistkinje za Kosovo Viole von Kramon u njihov grad, sastanak sa Jovanovićem i Zelenovićem i to što podržava protest protiv Rio tinta, čime je i protiv novih radnih mesta.

Lozničani su imali gotovo istovetan stav na ovu temu, pitajući se šta će Viola von Kramon u njihovom gradu.

– Hoće da sruše Srbiju. Ja imam tri sina, dva nezaposlena, treba da se gradi fabrika i da se zapošljavaju ljudi – rekao je jedan meštanin Loznice i upitao se šta Zelenović, koji je iz Šapca, traži u Loznici.

Njegov sugrađanin je istakao da je velika sramota što Viola von Kramon uopšte dolazi u Srbiju.

ZELENOVIĆ, ĆUTA I DOBRICA VESELINOVIĆ DOVELI KURTIJEVU LOBISTKINJU I PORUČILI Uništicemo celu Srbiju, neće samo Kosovo biti oteto!

Alo

 

- To je velika sramota, da uopšte jedna takva persona dolazi u Srbiju, u naš grad. Šta će ona ovde? – kazao je jedan gospodin.

Jedan Lozničanin se upitao iz koje uopšte zemlje von Kramon dolazi.

– To su poslednji trzaji stare garniture da bi nešto dobili. Žena koja se zalaže za nezavisnost Kosova nije dobrodošla u Srbiju. Mislim da gospodin Zelenović nema potrebe da dolazi u naš grad i da nam priča da li Rio tinto treba da dolazi ili ne. Građani će da odluče o tome, a ne gospoda iz opozicije koja bi sve dala da ponovo dođe na vlast – istakao je jedan od anketiranih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading