KONAČNO, ĐILASOVCI NAŠLI SLABU TAČKU PREDSEDNIKU List "Danas":  Vučić nosi rolku, a ne kapu!
Tanjug

 

Jovanov je na društvenoj mreži Tviter, preko svog zvaničnog naloga, ironično, predložio medijima bliskim opoziciji koja sarađuje sa Draganom Đilasom da urade analizu zašto Vučić ne stavlja kapu, ali nosi rolku.

Da ovog predloga je došlo, nakon suludih naslova, teorija zavera i nagađanja, no i ozbiljnog istraživačkog novinasrtva pojedinih redakcija, a sve to samo zbog rolke predsednika Srbije koju u poslednje vreme nosi, kao da je u pitanju senzacija veka.

 

 

Takvi tekstovi lansirani su sa ciljem da na bilo na bilo koji način ospore Aleksandra Vučića. 

"Vidiš ti to, čoveče... Nosi rolku, a ne nosi kapu! Hitno "Danas"

Da uradi analizu!", poručio je Jovanov urednicima pomenutih medija kojima je izgleda ponestalo suludnih ideja.

Očigledna je namera političkih šibicara, koji nemaju politički program, ni ideju, da na najniže i najbizarnije načine napadaju predsednika Vučića, jer nemaju nikakve šanse da mu se suprotstave na izborima, narod ih neće.

Sada im smeta kako je Vučić obučen. Ako je ovo sve što imaju protiv njega, onda ljudima ne preostaje ništa drugo, nego da ih ponovo kazne na izborima, tako što će po broju glasova biti na nivou statističke greške.

Vučić nosi rolku, a ne kapu, kažu đilasovci, to su u pravu, nisu bitni putevi, plate, penzije i investicije, već šta je na glavi predsednika. Ko se nije opredelio za koga će glasati, evo prilike, ključno pitanje našeg opstanka je upravo otkriveno.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Даца

27.10.2021 21:27

Чиме се све људи баве, нека носи човек шта год воли, сада му и то гледате!

Marina

27.10.2021 21:43

Predsedniku rolka stoji odlično, mogu samo da mu zavide.

popovic77

28.10.2021 01:28

Ovo je samo jos jedan dokaz koliko je ovaj Djilasov portal dokon kada se bave ovakvim glupostima

Dragan

28.10.2021 03:25

Predškolska opozicija se ponaša kao da su još uvek u vrtiću, pa gle čuda primetili su da predsednik nosi rolku a kapu nikada. Ako im je to predizborni program opnda ne mora ni da izlaze na izbore.