Gošća Utiska nedelje: Ta emisija je besmislena, svodi se na pljuvanje, Olja me je nasankala!
Printscreen

 

Slikarka po obrazovanju, Milica Vučković bila je gošća sinoć u emisiji Olje Bećković “Utisak nedelje” na TV Nova S, koja je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Printskrin

 

Vučkovićeva je sumirala utiske nakon emisije i danas preko društvenim mreža poručila da je, kako je rekla, dogovoreni okvir slobode u pričanju prekršen. Rekla je i da se suzdržala od toga da kaže da ta emisija više nema smisla nikakvog, jer se svodi na jednostrano “pljuvanje” vlasti već godinama bez ikakvih argumenata.

Printskrin

 

– Pre svega, moram da zamerim Olji, jer dogovoreni okvir razgovora koji se ticao slobode u širem kontekstu u kojem bih mogla da nađem način da progovorim iz pozicije sa koje se osećam uopšte relevantno da progovorim, prosto se naravno, nije ispoštovao – počela je Vučković svoju recenziju svog gostovanja kod Olje Bećković.

– Osetila sam se iskreno nasankano, nisam htela da komentarišem da ta emisija više nema smisla, jer se svodi na jednobrazno pljuvanje “onih” od strane “nas ovih”, i ako to ne recikliraš, onda si precrtan – istakla je Vučković.

Komentari (1)

Loading
Mamac

26.10.2021 09:59

Nije samo vucic i njegova familija na meti nego sve sto je srpsko i one koji ne udaraju po srbiji npr. Handke, rudan, putin, orban, Kurz, srpski generali, gujon, marin le pen. .... I svoje dete bi napadali sa montiranim snimcima i lazima da je patriota ili voli srbiju! Tak kancer N1, nova s, danas, deutsche welle, glas amerike, dosovce... treba ostraniti!