Doktor Dejan Žujović izlazi na predsedničke izbore: Hoću ljudima da ponudim nešto normalno, da nemaju više alibi da kažu "nismo imali za koga da glasamo"!
Printscreen

Na pitanje da li ta njegova borba podrazumeva i političku aktivnost, kao i kandidaturu na predsedničkim izborima koju je ranije najavljivao, Žujović je rekao da podrazumeva, kao i da su pregovori o budućnosti njegovog pokreta "Za naše ljudi" u toku.

- Pregovaramo o daljoj saradnji. Ja ću se potruditi da izademo na predsedničke izbore, ne zato što sam ego manijak, nego da više ne bude alibija. Da mogu da kažem evo ljudi, imate jednog normalnog čoveka, vi glasajte - rekao je Žujović.

Zujović je rekao da će se truditi da se njegov pokret spoji sa drugim lokalnim organizacijama koje će prikupljati potpise u manjim sredinama.

- Trudiću se da se spojimo i povežemo sa nekim normalnim, pristojnim ljudima koji nemaju nikakvo prethodno iskustvo u izvršnoj vlasti. Udružićemo se da nastupimo zajedno na izborima, makar bili treća kolona - navodi Žujović.

Doktor Dejan Žujović izlazi na predsedničke izbore: Hoću ljudima da ponudim nešto normalno, da nemaju više alibi da kažu

Printscreen

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Anka

25.10.2021 10:37

Slobodno doktore izbori su slobodni i svako moze da glasa za koga zeli!

sasa

26.10.2021 08:26

@Anka - Ali,narod ce odluciti.Narod je najbolji sudija